Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 10

Iedere week moet je eigenlijk zeker één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: geweldige gadgets voor nop. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 10 liggen er weer een aantal prachtige gadgets voor je in de schappen.

Fietsreparatiestandaard – Aldi

Fietsfanaten opgelet: houd je er van aan je fiets te sleutelen? Dan moet je deze gadget hebben. Zet je fiets op dit standaard prominent in je woonkamer, en laat zien wat voor selfmade fietsenboer je bent.

Loopt de reparatie een beetje spaak? Dan kun je die fiets op het standaard ook prima verkopen als moderne kunst. Vraag er meer dan 29,99 euro voor en tel uit je winst. Prijs: 29,99 euro.

Aldi

Solar mozaïek tuinlamp – Action

Het creëren van mediterrane sferen in een Hollandse tuin is lastig. Je kunt olijf- en druivenbomen planten zo veel je wilt, maar die echte sfeer is niet te kopiëren. Waarom niet? Omdat je tuin uitkijkt het magazijn van de Action. Daar brengt geen met met druivenplant begroeide schutting verandering in.

Om het een beetje goed te maken verkoopt de Action een solar mozaïek tuinlamp. Als donker wordt, en je eindelijk niet meer ziet hoe sfeerloos die tuin van je is, springt deze elektrische fakkel aan. Zout in open wonden gooien, of goed bedoeld? Dat mag jij bepalen. Prijs: 1,99 euro.

Aldi

Mollenverjager – Lidl

Wie is de Mol is in volle gang. Terwijl heel Nederland speculeert over de vraag ‘WIE?!’, heeft de Lidl andere prioriteiten: de Mol zo snel mogelijk verjagen.

Het programma dat al jaren op de Nederlandse tv te zien is, is duidelijk geen favoriet van de Duitse supermarktketen. Het boeit ze dan ook niet wíe de Mol is, als hij maar zo snel mogelijk oprot. En daar hebben ze een hele effectieve gadget voor. Prijs: 9,99 euro.

Aldi

Crivit Fitnesstrampoline – Lidl

Toen je kind was vond je trampoline springen hoogstwaarschijnlijk geweldig. Als volwassene is deze lol een stuk minder. De zwaartekracht trekt harder aan je dan voorheen, en opeens bewegen er ook kwabben op je lichaam waarvan je niet wist dat je ze had.

Gelukkig is zelfs de meest kinderlijke activiteit om te toveren tot sport. En dat is dubbel winnen om de volgende redenen: ten eerste mag je zo hyper als een kind dat net drie kilo snoep heeft gegeten op een minitrampoline springen. Ten tweede reduceert het die volwassen kwabjes van je. Prijs: 59,99 euro.

Aldi

Elekrtische eierkoker – Aldi

Over deze gadget gaan we niet lullig doen, niet cynisch en we gaan er ook geen veel te flauwe grappen over maken. Deze eierkoker is namelijk een echte must-have gadget voor iedereen, en dan bedoelen we ook echt iedereen.

Zelfs als je geen keuken hebt kun namelijk je niet om dit apparaat heen. Steek hem in een stopcontact en koken maar. Zelfs de meest schrale studentenkamer heeft een stopcontact, dus niemand heeft een excuus om zonder deze eierkoker de Aldi uit te lopen. Een soort eindoctrinatie dus. Prijs: 9,99 euro.

https://www.aldi.nl/onze-aanbiedingen/vanaf-donderdag-08-03/elektrische-eierkoker-8591.article.html

Aldi

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). De mooiste koopjes op AliExpress van deze week wil je ook zeker niet missen!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 10
Sluiten