Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 11

Iedere week moet je eigenlijk zeker één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: briljante gadgets voor nop. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 10 liggen er weer een aantal prachtige gadgets voor je in de schappen.

Afstandbestuurbare spin of rat – Lidl

Onze deutsche freunden van de Lidl verkopen deze week een prachtgadget: een afstandbestuurbare spin of rat. Wat je hier in godsnaam mee moet? Volgens de Lidl kun je iedereen er de stuipen op het lijf mee jagen.

Met een afstandsbediening met een reikwijdte van vijf meter moet je wel een briljante verstopplek hebben om deze prank geloofwaardig te laten lijken. Maar, herausforderung angenommen, ofwel: challenge accepted. Prijs: 14,99 euro.

Lidl

Digitale nachtkijker – Aldi

Heb je het al gehoord? Men is nog op zoek naar de nieuwe James Bond. Vind jij jezelf wel geschikt voor deze iconische rol? Think twice, kiddo. WANT met als enige gadgets een smartphone en laptop uit 2014 kom je er echt niet.

Een ware Bond beschikt minimaal over een nachtkijker. En laat die nou toevallig bij de Aldi in de schappen liggen. Apparaten van Deutsche makelij zijn misschien niet te vertrouwen voor een Engelse special agent, maar alles beter dan die karige gadgetverzameling van jou. Prijs: 89,99 euro.

Lidl

Varo elektrische grastrimmer – Action

Het maaien en het trimmen van je gazon is een saai klusje. We krijgen van het idee alleen al hooikoort. Nu horen we je denken: ‘Daar kan de Action vast verandering in brengen’. Maar nee. Daar kan zelfs de Action geen verandering in brengen.

Ze verkopen wel een apparaat om je gazon mooi mee af te werken. Speciaal voor de gekkies die tijd over hebben en verslaafd zijn aan hooikoortsmedicijnen. Prijs: 19.95 euro.

Lidl

Medisana voetenbubbelbad – Action

In niet ieder huis is plek voor een bad, laat staan voor een bubbelbad. Wil jij je toch een beetje high class voelen in je appartement ter grootte van een postzegel? Schaf dan dit voetenbubbelbad met bubbel- en vibratiemassagestand aan.

Wie een beetje creatief (en flexibel) is weet namelijk dat je naast je voeten, je ook gewoon je onderarmen en hoofd in dit bad kunt laten bubbelen. Fancy AF. Prijs: 15,95 euro.

Lidl

Thermosflessen – Aldi

Het is de afgelopen weken weer lekker koud geworden. Dat is je vast niet ontgaan. Zelfs als je twee weken binnen hebt gezeten kan het gemekker en gejammer van ons Hollanders je niet zijn ontgaan. Om de koude smoeltjes weer een klein beetje te ontdooien kun je deze week een thermosfles kopen bij de Aldi.

Zo kun je zelfs wanneer het water op Utrecht Centraal op is (#truestory) gewoon genieten van je warme bakkie. Prijs: 8,99 euro.

Lidl

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). De mooiste koopjes in de Hema, Kruidvat en Blokker van vorige week wil je ook zeker niet missen!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 11
Sluiten