Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 16

Iedere week moet je minstens één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: prachtige gadgets voor niks. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 16 liggen er weer een aantal topgadgets voor je in de schappen.

Florabest Bloempot met bewateringsysteem – Lidl

Put your hands up in the air als je planten ook zulke moeizame apparaten vindt. Oké, ze staan leuk. Maar ze zijn vervelend veeleisend. Laten wij een veeleisende persoonlijkheid in huis nou wel voldoende vinden.

Met deze bloempot om onze planten heen durven wij het wellicht wel aan. Hij is namelijk voorzien van een bewateringssysteem. Deze voorkomt zowel te veel water, als uitdroging. Iets dat geen mens ooit is gelukt. Hulde Lidl. Prijs: 3,99 euro.

Aldi

Melkopschuimer – Aldi

Wie koffie wil leren drinken gooit vaak wat suikerklontjes en een half kopje melk bij hun bakkie in. Ben je in fase 2 beland van het leren koffie drinken, dan mag je deze gadget bij de Aldi kopen.

Fase 2 is namelijk vaak het drinken van cappuccino. Vind je het een beetje gênant om in een koffietent te vragen om opgeschuimde melk, om de echte koffiesmaak te verslappen? Oefen dan eerst thuis even met deze melkopschuimer en vertoon je pas in een koffiebar wanneer je wél echte koffie drinkt. Prijs: 24,99 euro.

Aldi

Silvercrest Nekkussen met massagestand – Lidl

Zei iemand daar massage? Volgens mij hebben we nog nooit een artikel met massagestand overgeslagen in deze rubriek, dus dat doen we nu ook niet.

Kijk, als je partner geen masseur is dan is de kans groot dat je slechts een keer in de twee weken (als je geluk hebt) een halfbakken massage krijgt van 2 minuten. Bespaar hem of haar deze goed bedoelde maar kansloze moeite, en koop dit kussen. Prijs: 12,99 euro.

Aldi

Grundig outdoorthermometer – Action

De komende tijd wordt het (als het goed is) warmer. Twijfel je nog steeds iedere ochtend of je al een korte broek aan kunt, en vertrouw je kanikeenkortebroekaan.nl niet? Haal dan deze outdoorthermometer in huis.

WANT: in Action we trust. Prijs: 1,99 euro.

Aldi

Mini-kweektuin met led-plantenverlichting – Aldi

Vind jij jezelf wél goed met planten, maar is je excuus dat je gewoon niet zoveel tijd hebt om voor ze te zorgen? Laat dat laatste dan over aan deze moderne mini kas.

Voordeel: je planten krijgen 16 uur daglicht. Nadeel: het apparaat is zo groot dat je er blijkbaar een aparte tafel voor nodig hebt, en na het groeien van de planten zelfs een aparte kamer. Prijs: 29,99 euro.

Aldi

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook even deze prachtige gadgets op AliExpress.

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 16
Sluiten