Top 12 goedkope gadgets uit Lidl, Kruidvat, Action en Aldi folder: week 16

#1 Lidl aanbiedingen week 16 2019

Bouwplaatsradio

Het is deze week overal vrij armoedig wat gadgets betreft. Vooral bij de Aldi en Lidl is weinig te scoren. Als het om praktische, functionele apparatuur gaat, is er gelukkig wel het een en ander te vinden. Het is tijd om buiten aan de slag te gaan! Ga aan de slag in de tuin met deze bouwplaatsradio. Robuust, spatwaterdicht en geheel draadloos dankzij Bluetooth. DAB+ en FM worden ondersteund. Werkt zowel op stroom als op batterijen.

49,99 euro

Aldi Lidl Action gadgets

Oplaadbare batterijen

Altijd handig om achter de hand te hebben: draadloze batterijen. Ze zijn al direct opgeladen als je ze koopt, dus je kunt er meteen aan de slag. Wanneer ze op zijn, laadt je ze razendsnel weer opnieuw op. Dat scheelt weer geld in de toekomst! Waar herlaadbare batterijen voorheen vrij prijzig waren, kun je dus anno 2019 voor weinig geld een hoop geld besparen. Wat wil je nog meer?

2,99 euro

Aldi Lidl Action gadgets

Solar LED-wandlamp

Het wordt weer mooi weer buiten, dus tijd om de tuin aan te pakken. Gelijk een mooie kans om een LED-wandlamp te installeren. Een grapje wat helemaal niet zoveel hoeft te kosten. Deze unit komt gepaard met een bewegingsmelder en schemersensor, en laadt zichzelf met behulp van de zon volledig op. Ideaal toch?

12,99 euro

Aldi Lidl Action gadgets
Reageer op artikel:
Top 12 goedkope gadgets uit Lidl, Kruidvat, Action en Aldi folder: week 16
Sluiten