Top 12 goedkope gadgets uit Lidl, Kruidvat, Action en Aldi folder: week 16

#2 Action aanbiedingen week 16 2019

Barbecue

Bij mooier weer en de naderende zomer hoort natuurlijk ook een barbecue. Je kunt bij de Action zoals elk jaar weer een unit van rond de vijf euro scoren. Simpel, het werkt goed en is ook geen aanslag op je portemonnee. Sterker nog, deze barbecue kun je prima meermaals gebruiken. Hij is tevens zeer licht, dus makkelijk mee te nemen op vakantie of bijvoorbeeld naar een park.

5,95 euro

Aldi Lidl Action gadgets

Soundlogic speaker

Een Aldi, Lidl, Action en Kruidvat lijstje is niet compleet zonder Bluetooth speaker. Ook deze week kun je er weer eentje scoren bij de Action, dit keer van Soundlogic. Geheel draadloos, en met aux-ingang! De geluidskwaliteit is naar verluidt beter dan je zou verwachten voor de prijs. Een prijskaartje wat overigens een mooie middenweg tussen te goedkoop en duur weet te vinden. Je kunt kiezen uit verschillende varianten

14,95 euro

Aldi Lidl Action gadgets

Pulsar Bluetooth Speaker

We blijven gewoon even bij de Bluetooth speakers, want ook deze variant kun je bij de Action scoren. De box is bekleed met stof, wat een high-end luxe uitstraling oplevert. Het geluid is vol en helder, en je kunt er tevens ook handsfree mee bellen.

8,95 euro

Aldi Lidl Action gadgets
Reageer op artikel:
Top 12 goedkope gadgets uit Lidl, Kruidvat, Action en Aldi folder: week 16
Sluiten