Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Gadgets 30 apr 2018

Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 18

Iedere week moet je minstens één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: prachtige gadgets voor niks. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 18 liggen er weer een aantal topgadgets voor je in de schappen.

Allibert bijzettafel met koelfunctie – Lidl

De meeste mensen laten als ze in de tuin zitten hun drankjes gewoon in de koelkast staan. Als ze een nieuw biertje willen lopen ze naar binnen om een nieuwe te halen. Geen probleem, zou je denken. Maar ”Super onfunctioneel en inefficiënt”, aldus de Lidl.

Lidl, de koning der multifunctionele gadgets, heeft wat op deze ongelooflijke inefficiëntie bedacht: een koelbox en hocker in een. Een soort walking fridge, die zeg maar niet walkt. Wat je betaalt voor deze immense innovatie? 39,99 euro.

Aldi

Buschbeck Tuinhaard XL – Lidl

Nederlandse zomers zijn niet altijd even warm. Maar kaaskoppen als we zijn, willen we met man en macht buiten zitten vanaf mei. Ook als het buiten 14 graden is.

De Lidl beloont dit heldendom met een awesome tuinhaard. Deze zorgt in no-time voor de aangename warmte die je anders pas in augustus had ervaren. Heb je geen tuin? Koop hem dan niet. Prijs: 99,99 euro.

Lidl

Party-lichtslinger – Aldi

Weet je, we kunnen nu een heel flauw stukje schrijven over deze lichtslinger, maar dat vinden we niet eerlijk. Deze party-lichtslinger is namelijk echt een must-have voor ieder tuin- en balkonfeestje. Sfeer gegarandeerd. En daar hebben wij prima 19,99 euro voor over.

Lidl

Plasmalamp – Action

De Action doet nog een schepje bovenop de feestverlichting van de Aldi. Zij verkopen namelijk een magische plasmabol met bliksemeffect. Ja, laat dat maar even op je inwerken.

Deze plasmalamp brengt, aldus de Action, ”je feest naar het volgende niveau”. Wat ze hiermee bedoelen blijf voor ons een raadsel. Wie deze zogenaamde magische bol daadwerkelijk op zijn feestje durft neer te zetten kan hem voor 12,95 euro scoren bij de Action. Als hij zich nog niet magischerwijs uit zichzelf naar je feestje heeft verplaatst natuurlijk.

lidl

Desktop-contactdoos met USB – Aldi

Hele dagen op kantoor zitten of in de bieb; het is de realiteit voor velen van ons. Kun je hier geen genoeg van krijgen en wil je het liefst ook buiten werktijden in kantoorsferen zitten? Dan verkoopt de Aldi speciaal voor jou deze kantooresque desktop-contactdoos.

Knal dit apparaat op je bureau of tafel thuis, hang je laptop en smartphoneoplader er aan, et voila: 24 uur per dag een werkgevoel. Prijs inclusief burnout: 14,99 euro.

lidl

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook even deze prachtige gadgets op AliExpress.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 18
Sluiten