Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 19

Iedere week moet je minstens één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: prachtige gadgets voor niks. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 19 liggen er weer een aantal topgadgets voor je in de schappen.

Outdoor tafellamp – Action

Deze tafellamp is i-de-aal om lekker outdoor op je tafel te zetten. De ergonomische vorm zorgt er voor dat hij helemaal op gaat in je tuin. Hij haalt zeg maar binnen naar buiten, en buiten naar binnen. Aldus Rob van Robs Grote Tuinverbouwing. Wat deze tuin-metamorfose moet kosten? 1,44 euro.

Action

Karaokemicrofoon – Aldi

Karaoke; in veel Aziatische landen de gewoonste activiteit, maar in Nederland eigenlijk iets dat je alleen doet als je al twee liter bier achter de kiezen hebt en meermaals de Chupitos bent uitzet.

Wordt jij zelfs om gênante redenen die je niet hoeft te vertellen de karaokebar uitgezet? Zorg er dan voor dat je deze karaokemicrofoon als back-up in je huis hebt liggen. Het ding is voorzien van ingebouwde speakers en een geïntegreerde smartphonehouder. Ga wel alsjeblieft voor het Lee Towers-exemplaar: goud. Prijs: 19,99 euro.

Action

Anti-muggenstekker – Aldi

Er bestaan twee soorten mensen: de eerste is de persoon die zich nog strakker in zijn deken rolt dan een loempia in zijn velletje zit wanneer hij een mug hoort. De tweede is de persoon die 3 uur lang op zoek gaat naar de mug om hem vervolgens nooit te vinden.

We willen beide groepen vragen normaal te doen en een bezoekje aan de Aldi te brengen. Daar koop je namelijk voor 8,99 euro een anti-muggenstekker. You can thank us later.

Action

Silvercrest Espressomachine – Lidl

Koffie is belangrijk. Heel belangrijk. Daar maken we geen grappen over. De Lidl verkoopt een prachtige espressomachine die online helaas al is uitverkocht.

Als je snel naar de winkel rent dan ligt hij daar echter misschien nog wel in de schappen. Prijs: 69,99 euro.

Action

Silvercrest Bluetooth-soundtower – Lidl

Als je de geluidsoverlast van je buren helemaal zat bent dan kun je deze soundtower kopen om boven die herrie uit te torenen. Blaas alleen niet te hoog van de toren dat die Jeroen van der Boom-muziek uit jouw huis komt, mocht je je gezicht nog eens willen vertonen op de buurtbarbecue. Prijs: 49,99 euro.

Action

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook even deze prachtige gadgets op AliExpress.

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 19
Sluiten