Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 2

Iedere week moet je eigenlijk minimaal één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: geniale gadgets voor bijna niks. We helpen je een eind op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 2 staan er weer een aantal prachtige gadgets voor je klaar.

Livarno Lux LED-plafondlamp met Bluetooth luidspreker – Lidl

Lidl loves multifunctionele gadgets. Het liefst zien zij maar 1 apparaat in huis staan dat je complete keuken, beveiligingsinstallatie, muziekinstallatie, tv, lampen en zonnepanelen in een is. Vinden wij ambitieus, maar zoals het bekende Duitse gezegde luidt: wo ein will ist, ist ein weg.

Eerst even deze multifunctionele gadget, die zowel een plafondlamp als een Bluetooth luidspreker is en lijkt op een brandmelder. Verrassende combo? Nee, niet als je Lidl heet. Prijs: 49,99 euro.

Sport-inlegzolen – Action

Sorry (but not sorry) guys; die smoes van je zere voeten kun je vanaf nu niet meer gebruiken als je geen zin hebt om te gaan hardlopen. Je koopt namelijk voor nop sport-inlegzolen bij de Action die je door die o zo zware zware vijf kilometer heen slepen.

We hebben wel een nieuwe smoes voor je, mits je een schoenmaat groter dan maat 41 hebt. Deze zolen gaan namelijk maar tot maat 41 en zijn op maat te knippen tot maat 35. Van een paar maten bijknippen hebben we nog nooit gehoord, dus daar kruip je even door het oog van de naald, you lazy.. . Prijs: 3,49 euro.

Aldi

Bootsy Woondeken – Lidl

Hier een gesprek dat je de afgelopen dagen al meerdere keren hebt gevoerd: ‘Goh wat is het koud hè?‘. ‘Poeh ja man. Handschoenen aan en alles‘. ‘Wat gaaf voor je. Ik zat met het oude dekentje van mijn oma op de bank.‘ … Zucht.

Skip dit inspiratieloze gelul en koop deze woondeken met geïntegreerde sokken van de Lidl. Heb je het goed gelezen? Geïntegreerde-sokken-in-een-deken. Kopen –> NU. Gegarandeerd dat je morgen een beter gespreksonderwerp hebt dan dat smoezelige oude dekentje van je en de kou. Prijs: 12,99 euro

Aldi

Honeywell documentenkoffer – Aldi

De droom van ieder kind: een schatkist. De Aldi verkoopt er nu een (sort of..) voor wie in zijn jeugd is blijven hangen.

Er zit een briljant ‘innovatief’ slot op de brandveilige documentenkoffer, dat is te openen met een sleutel. Wie zijn belangrijkste documenten aan een koffer met sleutelslot van de Aldi toevertrouwt, (wij zouden onze hand er voor in het vuur steken) kan hem kopen voor 39,99 euro.

Aldi

Lab31 microfoon – Action

Sommige mensen vinden dat ze te weinig aandacht krijgen en horen zichzelf graag praten. Zij hebben deze Lab31 microfoon waarschijnlijk al lang in huis, en balken er dagelijks hun geestdodende verhalen in. Voor die groep is dit verhaal dus niét bedoeld.

Deze mic is juist voor diegenen die niet gehoord worden. Voor wie geen stem meer heeft, door het proberen te overschreeuwen van hun immer aanwezige partner of huisgenoot. Je kunt het leren om jezelf hoorbaar te maken, maar je kunt het gelukkig ook gewoon kopen. Voor 2,48 euro.

Aldi

Vorige week waren er ook prachtige goedkope gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook de mooiste koopjes op AliExpress van deze week!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 2
Sluiten