Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 20

Iedere week moet je minstens één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: prachtige gadgets voor niks. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 20 liggen er weer een aantal topgadgets voor je in de schappen.

Autozonneschermset – Aldi

Als je met je kids op vakantie gaat, of met je vrienden (same same), dan kan men zich nog wel eens gaan vervelen op de achterbank van de auto. De woorden ”Zijn we er al bijna” bezorgen je bij het lezen waarschijnlijk al hoofdpijn.

Om je crowd op de achterbank een beetje entertained te houden kun je deze autozonneschermset op het raam plakken. Dat ding op en neer doen houdt het gemiddelde (grote) kind toch zeker een uurtje stil. Dat is de 4,99 euro wel waard.

Lidl

Florabest Minibroeikas – Lidl

Nét nu je laatste moestuintje van de Albert Heijn het leven heeft gelaten komt de Lidl met een minibroeikas. Lekker op tijd freunden. Ons zielige hoopje zand dat basilicum, koriander, of was het peterselie, had moeten worden is een week geleden in de prullenbak beland. Een positief puntje aan dit verhaal: de Lidl zorgt er voor dat je volgende kruidige project wel gaat lukken. Prijs: 6,99 euro.

Lidl

Silvercrest kledingstomer – Lidl

Op de website van de Lidl staat het volgende: ”Verwijder snel vervelende luchtjes en de laatste kreukels met deze kledingstomer”. Daar willen we even op reageren. Wanneer je kleding stinkt adviseren wij je namelijk om het in de was te gooien, en dus niet moet proberen de stank er uit te stomen.

That being said is dit apparaat heel goedkoop, dus kopen dat ding. Want kreukels zijn lelijk. Prijs: 12,99 euro.

Lidl

Mobiel toilet – Aldi

Je kent ze waarschijnlijk wel, de mensen die klagen over de Dixies op festivals. Geen zin in dat gezeik? Koop dan dit mobiel toilet voor ze, om ze even goed te kakken te zetten.

Niet echt een charmant cadeau, maar daar moet je schijt aan hebben. Zijn ze niet blij met je weloverwogen geschenk? Dan kunnen ze de pot op. Willen we meer of minder flauwe woordgrapjes? Minder? Ok. Prijs: 49,99 euro.

lidl

Luchthoorn – Action

Dit is niet echt een gadget, of beter gezegd, echt niet een gadget. Maar je kunt er wel leuk je collega’s mee laten schrikken, je partner mee wakker maken, de F’jes van de dichtstbijzijnde voetbalclub mee aanmoedigen of het fluitje van de treinconducteur er uit battelen. Prijs: 0,99 euro.

lidl

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook even deze prachtige gadgets op AliExpress.

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 20
Sluiten