Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 22

Iedere week moet je minstens één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: prachtige gadgets voor niks. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 22 liggen er weer een aantal topgadgets voor je in de schappen.

Livarno Living Bijzettafel met koelfunctie – Lidl

YES, de Lidl did it again. Zie hier een multifunctionele gadget waar zelfs anti-multitaskers stil van worden.

Deze bijzettafel is voorzien van koelfunctie waardoor je niet steeds heen en weer hoeft te lopen om een nieuw koud drankje te halen. Conclusie: deze gadget is de shit. Voor iedereen, in iedere situatie. Prijs: 49,99 euro.

Silvercrest Platenspeler – Lidl

Echte hipsters hebben geen tv meer. Zij kijken namelijk iedere dag Netflix op hun laptop. Dat is een wereld van verschil. Ook draaien zij plaatjes die ze van hun vader hebben gekregen en die ze in een vintage winkeltje hebben gekocht. Gaaf? Ja, super gaaf.

De Lidl speelt slim in op deze trend met hun old school doch moderne platenspeler. Een heerlijke gadget waarvoor we ons met liefde bekeren tot het hipsterdom. Prijs: 49,99 euro.

Aldi

Nog meer aanbiedingen in je inbox!

Schrijf je in en mis nooit meer Aldi, Lidl en Action deals
[revue_subscribe]

Florabest Staande houtskoolbarbecue met actieve ventilatie – Lidl

Deze gadget heeft niet echt een catchy naam. We raden de Lidl aan wat inspiratie te halen uit deze video. Waarschijnlijk zouden ze dan uitkomen op ´´bbq´´, wat volgens ons de lading ook dekt.

Enfin, dit is volgens de Duitse supermarktketen de nieuwste innovatie uit barbeque-land, dus dat mag een naam hebben. Actieve ventilatie. Wat dat is? Een ventilator in je bbq. Geniaal. Briljant. Mand. Prijs: 99,99 euro.

Aldi

INTEX Jacuzzi – Aldi

De concullega’s Lidl en Aldi gaan de strijd aan; beide verkopen ze een opblaasbare jacuzzi. We begrijpen je dilemma, WANT welke moet je nou kiezen? Ons onpartijdige advies? Koop beide. Dit stukje gaat echter over de jacuzzi van de Aldi. En die kost 299 euro.

Aldi

Kitchen Hero Suikerspinmachine – Action

Zit jij wel eens op de bank met een enorme craving naar een suikerspin? Ja? Dat vinden wij vreemd. Niet alleen omdat suikerspin smaakt naar een bos vlassig haar dat in een suikerbadje is gedoopt. Ook omdat het al sinds #fitlife in het leven werd geroepen niet meer legaal is om een suikerspin te eten.

Gelukkig heeft de Action speciaal voor jou en je vreemde behoeften een suikerspinmachine te koop. We proberen je trouwens geen complex aan te praten hoor. We proberen je deze suikerspinmachine aan te praten. Anders blijft de Action er ook maar mee zitten, aangezien jij de enige bent die die troep eet. Prijs: 17,95 euro.

Aldi

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook even deze prachtige gadgets op AliExpress.

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 22
Sluiten