Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 23

Iedere week moet je minstens één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: prachtige gadgets voor niks. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 23 liggen er weer een aantal topgadgets voor je in de schappen.

Campingventilator – Aldi

Als het warm is op de camping is een campingventilator geen onnodige luxe. Maar wat schetst onze verbazing? Deze ventilator is niet voorzien van een beschermgaasje om de bladen. Gevaarlijk gek. Wij vrezen voor onze vingers en lange lokken.

Even zagen we in slow motion onze vingers in stukjes voorbij vliegen. Maar volgens de Aldi is deze ventilator veilig in gebruik omdat de bladen zijn gemaakt van rubber. Oké oké, nu komt dus de gewetensvraag: vertrouw je de Aldi genoeg, oder nicht? Prijs: 16,99 euro.

Lidl

Meer Aldi, Lidl en Action deals? ?

Schrijf je in voor Ontbytes, en ontvang de grootste deals in je inbox!
[revue_subscribe]

Waterhangmat – Aldi & Lidl

Dames en heren, de waterhangmat is officieel een ding. Hoe wij dat weten? Omdat we altijd on top of die shit zitten natuurlijk. En omdat zowel de Lidl als de Aldi deze week een waterhangmat verkoopt. Een trend waar je niet omheen kan.

Wat je met de waterhangmat? Wat dacht je van lekker hangen in het water. Behoeft geen verdere uitleg volgens ons. Prijs voor een trend die meer upcoming is dan de snelle planga: 9,99 euro bij de Aldi, en 9,99 euro bij de Lidl.

Lidl

Crivit opblaasbaar lounge-eiland – Lidl

Een waterhangmat is natuurlijk top, maar de Lidl zou de Lidl niet zijn als ze er nog een schepje bovenop deden. Drijf jij liever niet ín het water maar óp het water, en heb jij meer attitude dan Kanye West en Mariah Carey gecombineerd? Dan is het opblaasbare lounge-eiland voor jou gemaakt.

Het lounge-eiland is dan wel echt alleen voor jou gemaakt. Als jij je met je diva-attitude te goed voelt voor de super hippe waterhangmat, dan hopen we dat je er solo op blijft dobberen tot het plastic is vergaan. Prijs: 79,99 euro.

Lidl

Nerf super saoker scatter blast – Action

Een ding is zeker: de Action heeft de stoere-naam-generator geraadpleegd voor het verzinnen van een badass naam voor deze nerf gun. ´´Nerf super soaker scatter blast´´, zeker niet bang.

Waar we nog onzeker over zijn is de functie van de toy. Is het een super soaker, is het een nerf gun, of beide? Daar kom je maar op een manier achter: haal hem in huis voor 6,95 euro.

lidl

Bewateringscomputer – Aldi

Water besparen is goed. Daar kunnen we kort over zijn. De Aldi verkoopt een bewateringscomputer die je hier bij helpt. Het apparaat heeft een regensensor die iets doet met de vochtigheid van de bodem en bewateringsintervallen. Blabla, ingewikkeld technisch verhaal.

Onze uitleg: gewoon koppelen aan je kraan, en deze gadget doet het werk voor je. Echt een groen ding. Letterlijk. Prijs: 29,99 euro.

Lidl

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook even deze prachtige gadgets op AliExpress.

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 23
Sluiten