Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 26

Iedere week moet je minstens één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: prachtige gadgets voor niks. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 26 liggen er weer een aantal topgadgets voor je in de schappen.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang meer toffe aanbiedingen in je mail!
[revue_subscribe]

Bureauventilator bij de Action

De zomer komt er weer aan, vol warme nachten en zweterige werkomstandigheden. Voor je het weet sta of zit je te smelten tijdens het werk, al wensende dat je een bureauventilator had. En tja, je kent het wel, dan zijn ze opeens overal uitverkocht en liggen de prijzen fors hoger.

Bereid je dus al op tijd voor door deze week even de Action te bezoeken. Daar vind je deze week een capabele bureauventilator voor slechts 1,39 euro. Prima prijsje toch?

Bureauventilator

Airlounge bij de Lidl

Tja, het is ondertussen een vast nummertje in deze rubriek. Soms bij de Aldi, vaak bij de Lidl en soms bij de Action. Dan hebben we het natuurlijk over de Airlounge. Een zitzak die je in rugzakformaat overal mee naar toe kunt nemen.

Het geheel kan vervolgens binnen enkele seconden klaargezet worden. Oftewel, de ultieme must-have voor komende zomer. Er kan maximaal 200 kilogram op, dus je kunt er ook met zijn tweeën op liggen. Althans, afhankelijk van je gewicht. Bij de Lidl ben je er deze week slechts 9,99 euro voor kwijt.

Airlounge

Goedkope Android smartphone bij de Aldi

En dan nu wat ons betreft met afstand het hoogtepunt van deze week: een spotgoedkope Android smartphone. Voor 149,99 euro krijg je een verrassend capabel toestel. Aldi heeft wel vaker toestellen in de aanbieding, vaak met slechts 1GB aan werkgeheugen.

Dat is anno 2018 echt te weinig, hoe je het ook wendt of keert. Dit keer is het een completer pakketje, afkomstig van Huawei submerk Honor. Er staat geen toestelnaam bij, maar de specificaties zijn veelbelovend. Waaronder 3GB aan werkgeheugen en een 3000 mAh batterij. Een mooie deal!

Smartphone Honor Aldi

Activiteitsmeter bij de Lidl

Activity trackers, of in het Nederlands activiteitsmeters, kun je in praktisch elke winkel vinden. Voor slechts een paar tientjes meet je zo de inspanningen die je zoal op een dag levert. De kwaliteit wisselt echter enorm, evenals de prijs.

De koning der activiteitsmeters is Xiaomi, een Chinese fabrikant die je binnenkort bij het Kruidvat kunt vinden. Aldi komt deze week echter ook met een opvallend exemplaar, voor slechts 29,99 euro. Deze activity tracker houdt zelfs je slaapcycli bij!

Activiteitsmeters

Bluetooth bloeddrukmeter

Bijna alles kan tegenwoordig draadloos, via Bluetooth. Zo ook het meten van je bloeddruk en je hartslag, middels je bovenarm. Voor 29,99 euro scoor je bij de Lidl deze week een meter die middels Bluetooth alles bij houdt voor je. Het valt op dat er voor die prijs zelfs een opbergtas bij zit, en ook de batterijen hoef je niet los aan te schaffen. Een mooie deal toch? Klik vooral ook even door bij de Lidl, want er zitten meer van dit soort handige gezondheidsgadgets tussen de aanbiedingen.

Bloeddrukmeter

Meer aanbiedingen

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook even deze prachtige gadgets op AliExpress.

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 26
Sluiten