Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 24

Iedere week moet je minstens één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: prachtige gadgets voor niks. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 24 liggen er weer een aantal topgadgets voor je in de schappen.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang meer toffe aanbiedingen in je mail!
[revue_subscribe]

Picknickmand met koelfunctie – Aldi

We zagen je laatst in het park zitten met aluminiumfolie om je flessen frisdrank en je half lauwe biertjes. Genieten of niet. Dat gestuntel van je is verleden tijd als je de opvouwbare koelmand van de Aldi in je bezit hebt.

De opvouwbare koelmand is, uiteraard, makkelijk opvouwbaar. Ook is hij voorzien van een plastic boodschappenwagenmuntje. Maar leef je niet al te erg uit, want de inhoud van een volle boodschappenkar past zo te zien niet in deze mand. De opvouwbare koelmand is niet alleen erg functioneel, hij is ook nog eens een echte eyecatcher: Misschien moet je een beetje braken van de truttige dessins die lijken op de blouse van je oma, maar dat kan dan ook weer makkelijk in deze mand. Prijs: 7,99 euro.

Lidl

Vouwfiets – Aldi

Je kent ze wel: die zelfgenoegzame figuren die over het perron paraderen met hun vouwfiets. Dit wel nadat ze er eerst 4 minuten over deden om hem dicht te klappen met een vinger. Uitslovers. Vervolgens knallen ze de fiets pal voor die enige lege stoel in de coupe waar jij wilt zitten. Want ja, die origamifiets moet toch ergens staan hè.

Je proeft de sfeer waarschijnlijk al wel, maar de ondergetekende is geen fan van de opvouwbare grotemensenfiets. Dat heeft eerlijk gezegd weinig met de fiets te maken, en bijna alles met de eigenaren. Het type mens dat denk dat een vouwfiets de oplossing is tegen alle problemen omtrent vervoer heeft duidelijk nog nooit op een elektrisch skateboard gestaan. Wil je er toch een hebben? Ga dan naar de Aldi deze week: 219 euro.

Aldi

Compacte haartrimmer – Lidl

Begin 1900 werd de eerste elektrische tondeuse bedacht. Het handzame model zoals we hem nu kennen wordt al ruim een eeuw gebruikt en lijkt, met hier en daar een wat aanpassingen, nog steeds op de eerste haartrimmers.

Lidl vind dat de ontwikkeling van dit apparaat lang genoeg op zijn gat heeft gelegen en heeft (haar)lak aan het herkenbare ontwerp. Daarom verkopen ze deze week een compacte haartrimmer met een werkelijk revolutionair ontwerp: het ‘handvat’ is verwijderd. Wat zo’n originele innovatie mag kosten? 7,99 euro. Dat is potdomme een kleine prijs voor zo´n grote innovatie.

Lidl

Smartphonehouder en autolader – Action

Je smartphone gebruiken als navigatie is best handig. Vaak is de bijrijder de gelukkige om hem voor je vast te houden en aanwijzingen te geven. Het nadeel aan zo’n menselijke smartphonehouder is dat die vaak pas aangeeft dat je een afslag had moeten nemen wanneer je er al een kilometer voorbij bent.

Bij de Action ligt vanaf deze week een smartphonehouder en autolader in de schappen die de menselijke smartphonehouder overbodig maakt. Zo kan je bijrijder weer radio-dj spelen en rij jij in een keer goed. We durven bijna niet te vragen hoe dit gemaakt en verkocht kan worden voor slechts 4,84 euro, dus dat doen we dan ook niet.

lidl

Silvercrest Ijsmachine – Lidl

Ijs is in deze warme dagen de enige juiste snack. Helaas zijn er mensen die het misselijk voor anderen verpesten. Zo vinden sommigen onder ons het nodig om gore smaken als ´after eight´, ´boerenjongens´ en ´smurfenijs´ te bestellen, waardoor een aantal bakken onbenut blijven om serieus lekkere smaken in te doen.

Voor de mensen die deze smaken (voor zover je over smaak kunt spreken) lekker vinden, heeft de Lidl deze week een ijsmachine in de schappen. Daarmee kunnen ze naar hartenlust thuis munt-ijs brouwen en de rest van Nederland met rust laten. Prijs: 99,99 euro.

lidl

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook even deze prachtige gadgets op AliExpress.

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 24
Sluiten