Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 25

Iedere week moet je minstens één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: prachtige gadgets voor niks. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 25 liggen er weer een aantal topgadgets voor je in de schappen.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang meer toffe aanbiedingen in je mail!
[revue_subscribe]

Aldi Deurstopper met ingebouwd alarm

Inbrekers checken altijd of je een camera hebt hangen, of dat er bewegingssensoren verstopt zitten in het plafond. Gelukkig ben jij goed voorbereid dankzij deze superdeluxe high-tech deurstopper van de Aldi. Doet iemand de deur openen?

Deze deurstopper zorgt er dan niet alleen voor dat de deur niet tegen de muur bonkt, maar laat jou ook meteen weten dat er iemand binnenkomt. Je kunt zelfs de gevoeligheid afstellen! Alternatief scenario: je kunt ook je eigen winkeltje gaan runnen, waarbij je het meteen weet als een nieuwe klant binnenkomt. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dat is dan 3,99 euro alstublieft.

Deurstopper met Alarm Action Aldi Lidl aanbiedingen

Action Air Lounger

De Action bereid jou alvast voor op een warme zomer, vol chill-sessies aan het strand of in het park. Of natuurlijk gewoon in je achtertuin, het kan allemaal. De Air Lounger is namelijk opnieuw in de aanbieding!

You know the drill: je kunt dit zitkussen compact meenemen in een tasje, om het geheel vervolgens binnen enkele seconden vol met lucht klaar te zetten. Vervolgens ga je er heerlijk in zitten, zonder de komende uren overeind te komen. Laat de zomer maar beginnen, voor 11,95 euro!

Air Lounger

Action Lippenbalsem met Pepsi-smaak

Lippenbalsem hoort fris en fruitig te zijn, zou je zeggen. De Action pakt het de komende week ietsje anders aan. Je vind in de schappen van de aanbiedingengigant namelijk lippenbalsem met Pepsi-smaak! De een vind het briljant, de ander heeft alleen bij het idee al een teiltje nodig. Gelukkig kun je ook nog voor de frissere Mentos- of Pepsi Cherry-variant gaan. Ach, voor slechts 0,99 euro is het sowieso een leuk experiment.

Lippenbalsem Pepsi

Lidl CRIVIT® Strandstoel blauw

In de zon baden doe je natuurlijk altijd extra luxueus. De Lidl snapt dat helemaal, en verkoopt de komende week een strandstoel die indruk maakt. De wieltjes zorgen ervoor dat je snel voor de naderende vloed kunt vluchten, en het dakje behoedt je voor een verbrand achterhoofd. Ideaal toch? De rugleuning is zelfs in vijf standen verstelbaar. En dat voor 19,99 euro

Strandstoel blauw

Aldi LED-lampenset

We sluiten af met een leuke gadget voor in huis, want daar worden we altijd blij van. De Aldi verkoopt een LED-lampenset die je in de kleuren van de regenboog kunt instellen. Dat doe je met de bijbehorende afstandsbediening. Voor je het weet is je complete huiskamer een groot discofeest. Verwacht geen Philips Hue-achtige toestanden met slimme modi, maar voor 19,99 euro is dat ook zeker niet erg.

LED lampenset

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook even deze prachtige gadgets op AliExpress.

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 25
Sluiten