Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 27

Iedere week moet je minstens één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: prachtige gadgets voor niks. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 27 liggen er weer een aantal topgadgets voor je in de schappen.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang meer toffe aanbiedingen in je mail!
[revue_subscribe]

Aldi: wespenvanger

De Aldi speelt deze week slim in op de zomertemperaturen. Tijd om heerlijk buiten te eten. Daarom verkoopt de supermarkt allerlei handige gadgets die daarbij van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan een pizza-oven, en alles wat je daarbij nodig hebt.

Eentje die je buiten kunt gebruiken dus. Handig, maar ons oog viel deze week vooral op deze wespenvanger. Voor slechts 1,99 euro kun je een hoop paniek en pijnlijke steken voorkomen. Want tja, al dat lekkere eten dat je buiten serveert levert ook ongewilde gasten op.

Aldi Lidl Action folder aanbiedingen

Aldi: party-soundsysteem

Bij een heerlijk diner hoort natuurlijk ook een stukje muziek. Ook op dat vlak schiet Aldi je te hulp. Je kunt deze week namelijk een compleet party-soundsysteem scoren. Het gaat om een grote speaker met een ingebouwd scherm.

Zo kun je niet alleen je favoriete muziek vanaf je telefoon afspelen, maar ook kiezen tussen meer dan dertig radiozenders. Twee USB-aansluitingen en zelfs aansluitingen voor microfoons zorgen ervoor dat het feest ieder moment los kan barsten. 89,99 euro.

Aldi Lidl Action folder aanbiedingen

Lidl: bluetooth speaker

Ook de Lidl zorgt voor een stukje muziek, met deze stijlvolle bluetooth speaker. Waar je normaal voor deze prijs goedkoop ogende plastic blokken kunt scoren, levert de supermarktketen een strak design af. De exacte specificaties en het vermogen van de gadget wordt helaas echter niet vermeld. Enkel de accuduur van zes uur blijft geen mysterie. Durf jij voor 29,99 euro de gok te wagen?

Lidl speaker

Action: waterkanon XL met statief

De jeugd van tegenwoordig… waar we het vroeger moesten doen met zielige mini-waterpistolen, kunnen ze tegenwoordig voor een tientje hun wapenarsenaal bij de Action scoren. En hoe! Dit waterkanon kun je rechtstreeks aansluiten op je tuinslang. Het geheel wordt geleverd met een statief, zodat je als het ware met een turret de hele buurt nat kan spuiten. Wat wil je nog meer? Zelfs als volwassene gaat je hart hier toch sneller van kloppen? 9,95 euro.

Action: extra grote opblaasbare accessoires

We sluiten af met een product waar je de komende maanden erg blij van gaat worden. De meeste opblaasbare accessoires lijken op productfoto’s gigantisch, maar vallen eenmaal aan het water vies tegen. Dit keer gaat dat je niet gebeuren, want deze unicorn is zoals de Action zelf al bevestigt, extra groot. Naast de unicorn kun je ook uit andere designs kiezen, maar die zijn helaas niet op de website afgebeeld. Daarvoor zul je toch echt je stulpje uit moeten komen. 13,95 euro

Meer aanbiedingen

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook even deze prachtige gadgets op AliExpress.

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 27
Sluiten