Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 28

Iedere week moet je minstens één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: prachtige gadgets voor niks. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 28 liggen er weer een aantal topgadgets voor je in de schappen.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang meer toffe aanbiedingen in je mail!
[revue_subscribe]

Sony camera bij de Aldi

We trappen af met een scherpe aanbieding van de Aldi. Daar vind je vanaf maandag namelijk een digitale camera in de schappen, van Sony. Het gaat om de Sony DSC-W800B compactcamera. De zomer barst binnenkort los. Oftewel, dat wordt flink foto’s schieten op vakantie.

Dankzij de Aldi kun je dat nu tijdelijk doen voor slechts 89,99 euro. Daarvoor krijg je een 20.1-megapixelcamera met autofocus en vijf keer optische zoom. Dankzij de microfoon kun je ook video’s opnemen. Let op: je hebt wel een extra SD-kaartje nodig, gezien er slechts 29 MB aan opslaggeheugen in zit. Oh ja, en je kunt er deze week ook een afgeprijsd statief bij kopen!

Sony digitale camera

Koffiezetapparaat bij de Aldi

Daarnaast maakt de Aldi deze week ook indruk met een koffiezetapparaat. Dit budgetmodelletje kost slechts 39,99 euro. Voor die prijs krijg je normaliter meestal een goedkoop ogend apparaat, maar dit exemplaar misstaat niet in een moderne keuken. Inclusief een handige dubbelwandige edelstalen thermoskan, zodat de 1.2 liter gezette koffie warm blijft. Een lcd-scherm met een 24-uurstimer maken het pakketje af.

Koffiezetapparaat

Autogadgets bij de Lidl

Het is lekker weer buiten, en dus de ultieme kans om je auto eens uitgebreid schoon te maken. De Lidl heeft deze week een flink aantal gadgets in de aanbieding, die jou daarbij gaan helpen. Op deze pagina kun je een overzicht vinden. Daar vind je bijvoorbeeld deze autostofzuiger, met een prijskaartje van slechts 12,99 euro. Dankzij het extra lange snoer heb je een actieradius van maar liefst drie meter. Maar ook deze hogedrukreiniger mag er zijn!

Autostofzuiger

X-Shot bij de Lidl

Nerf blijft fantastisch spul, ook als je stiekem allang geen kind meer bent. Helaas zijn die speelgoed-pistolen ook vrij prijzig, al helemaal als je een flinke lading ammunitie (pijltjes) achter de hand wilt hebben. Gelukkig kun je deze week bij de Lidl terecht voor X-Shot, een kopie van Nerf. Voor 7,99 euro heb je al twee pistolen, inclusief doelwitten en pijltjes. Voor een paar euro scoor je ook een flinke bak met extra ammo. Vanaf donderdag in de schappen!

Festival-powerbank bij de Action

De Action zorgt er deze week voor dat je alle must-haves16,99 euro voor een goed festival in huis hebt. Oftewel, handige accessoires zoals deze powerbank van Denver. De meeste powerbanks die je in de Nederlandse schappen vindt, kunnen maximaal een keer je smartphone opladen. Dit exemplaar kost slechts , en heeft een capaciteit van 10.000 mAh. De meeste smartphones hebben een accu van rond de 3000 mAh. Ideaal dus!

Powerbank

 

Meer aanbiedingen

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook even deze prachtige gadgets op AliExpress.

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 28
Sluiten