Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Gadgets 16 juli 2018

Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 29

Iedere week moet je minstens één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: heerlijke gadgets voor een lage prijs. We helpen je wekelijks een eindje op weg met onze top 5. Ook week 29 liggen er weer een aantal topgadgets voor je in de schappen.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang meer toffe aanbiedingen in je mail!
[revue_subscribe]

Aldi: Stijlvolle horloges

Bij de Aldi is het deze week ietwat mager, maar gelukkig zitten er nog steeds een aantal toffe deals tussen. Wij zijn vooral te spreken over de verschillende stijlvolle horloges die de supermarkt verkoopt. Voor 25,99 euro heb je een degelijk radiogestuurd horloge.

Misschien niet het meest goedkope horloge dat je ooit zult kopen, maar daardoor is het wel een accessoire die de sweet spot tussen prijs en kwaliteit weet te vinden. Oh ja, handig voor de zomer: alle modellen zijn spatwaterdicht, en schakelen automatisch over naar zomer- of wintertijd.

Aldi Lidl Action folder aanbiedingen

Lidl: Draadloze deurbel

Bij de Lidl ligt deze week een opvallend goedkope draadloze deurbel in de schappen. Voor slechts 8,99 euro kun je kiezen tussen een witte of een zwarte uitvoering. Verwacht geen slimme verbinding met je telefoon of andere innovatieve toepassingen, de werking van deze deurbel is vrij basic.

Buiten heb je de deurbel zelf hangen, het knopje dus. Binnen hang je de bel op, die je dus laat weten dat er iemand voor de deur staat. Met drie signaalopties, 16 beltonen en een reikwijdte van 150 meter is het een mooie upgrade voor elk huishouden.
Aldi Lidl Action folder aanbiedingen

Lidl: Smoothie-mixer

De Lidl verkoopt later deze week een flink aantal gadgets voor in de keuken. Daarbij viel ons oog meteen op deze smoothie-mixer. Met de voorspelde tropische hitte van de komende weken gaat er weinig boven een verkoelend en gezond drankje.

Dit model bereid je smoothie op een manier die waardevolle mineralen en vitaminen behoudt. Je krijgt er zelfs een vlak edelstalen mes bij om te hakken, en een receptenboekje met 25 recepten. Ook niet geheel onbelangrijk: er zitten drie bekers bij, zodat je meerdere porties kunt bereiden. Dat is dan 39,99 euro alstublieft.

Aldi Lidl Action folder aanbiedingen

Action: Loungeluchtbed

Tja, wat moeten we hierover zeggen? De Action scoorde de afgelopen weken keer op keer met handige luchtbedden, en ook deze folder vormt daar geen uitzondering op. Dit keer is een extra luxueus model in de aanbieding, dat je zelfs in huis kunt gebruiken.

Dit model van Intex biedt net wat meer ondersteuning in de rug. Een loungeluchtbed waarmee je uren op het water wilt drijven.. Voor 11,95 euro kun je een exemplaar bij de winkel scoren.

Aldi Lidl Action folder aanbiedingen

Action: TomTom Go

We sluiten af met een slimme gadget van TomTom, die je deze week bij de Action in de schappen vindt. Het gaat niet om een navigatiesysteem, maar om een fitnesstracker. Deze accessoire meet jouw vetpercentage en gewichtssamenstelling.

Ook wordt je hartslag continu bijgehouden dankzij de ingebouwde hartslagmeter. De resulterende statistieken kun je op het scherm snel en overzichtelijk raadplegen, zonder je smartphone uit je zak te halen. Ook handig: je kunt oproepen, berichten en notificaties er ook op checken. Voor 29,95 euro haal je een exemplaar in huis.

Aldi Lidl Action folder aanbiedingen

 

Meer aanbiedingen

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook even deze prachtige gadgets op AliExpress.

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 29
Sluiten