Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 3

Iedere week moet je eigenlijk minimaal één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: geniale gadgets voor nop. We helpen je een eind op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 3 staan er weer een aantal prachtige gadgets voor je klaar.

Pannenkoekenmaker – Aldi

Allereerst: respect voor iedereen die graag pannenkoeken bakt. Dit is namelijk een van de gerechten waarvoor een ongezonde dosis geduld is vereist. Zelfs met twee pannetjes op het vuur ben je al snel uur bezig voordat je genoeg van die simpele krengen hebt gebakken.

Aldi verkoopt deze pannenkoekenmaker voor wie maar weinig van geduld, en van het gooien van pannenkoeken heeft gebakken. Prijs: 19,99 euro.

Lidl

xQ4Life Kettlebell – Action

Hé jij daar, met die kroket in je hand en biertje in de andere. Hoe gaat het met je goede voornemens? Niet zo best hè..

Zoals de bekende spreuk luidt (die op een steigerhoutenplankje staat gedrukt dat bij de Action te koop is): ‘Wie ergens een gooi naar doet, maakt kans’. Dus gooi die kroket weg (of geef hem aan ons), en pak deze kettlebell er bij. Wie weet haal je die goals van je nog voor eind januari. Zo niet, dan is de volgende filosofische Action-spreuk van toepassing: ‘Wie verliest, heeft wel meegedaan’. Prijs: 3,94 euro.

Lidl

Videla Virobi robotstofwisser – Lidl

De Lidl heeft het stofdoekje opnieuw uitgevonden #innovatie. Het afstoffen van een hele vloer met zo’n microvezelding vinden ze wel érg lang duren. Daarom ligt er deze week een robotstofwisser in de winkel.

We horen je denken: welke gek stoft zijn vloer af met een doekje? Heb je daar geen stofzuiger voor? Lekker belangrijk. Deze robotstofwisser waarvan je niet wist dat je hem nodig had, wil je. Prijs: 29,99 euro.

Dashboardcamera – Aldi

Dash cams zijn handig om vast te leggen wat er gebeurt wanneer je bij een ongeluk of aanrijding betrokken bent. Het is echter veel leuker om hem te gebruiken wanneer je je rij-skills wilt vastleggen.

We gokken dat het niet zo goed is gesteld met je rijskills als je zelf pretendeert. Daarom is het top dat het mislukte driften van je (dat eindigde op de bumper van de enige auto op de parkeerplaats) ook op film wordt vastgelegd. Zo heeft Funny Homevideo’s er voor het eerst in 15 jaar weer een nieuwe video bij, en heeft de eigenaar van de geraakte auto bewijsmateriaal van je gepruts. Prijs: 49,99 euro.

Lidl

Livarno Lux LED-Glasvezellamp – Aldi

Het is geen grap, je ziet het goed: de Aldi probeert van de lamp die je als kind in je slaapkamer had staan een hipster must-have te maken. Gewaagd? Ja. WANT? Ja.

Dit exemplaar is voorzien van verchroomde voet wat hem duidelijk een industriële look geeft. De verlichte punten zorgen voor ‘sfeervolle’ lichtaccenten (sfeer is vrij te interpreteren). Hij past perfect bij je fabriekslampen, mini-cactussenverzameling, en het something you found by het grofvuil-kastje. Prijs: 2,49 euro.

Vorige week waren er ook prachtige goedkope gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook de mooiste koopjes op AliExpress van deze week!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 3
Sluiten