Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 36

Iedere week moet je minstens één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: heerlijke gadgets voor een lage prijs. We helpen je wekelijks een eindje op weg met onze top 5. Ook week 36 liggen er weer veel topgadgets voor je in de schappen.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang meer toffe aanbiedingen in je mail!
[revue_subscribe]

Aldi: Medion Android-tablet

Bij de Aldi scoor je deze week een aardige Android-tablet, voor 199,99 euro. Dit Medion-model heeft een 10.1-inch Full HD scherm. Onder de motorkap vind je een Snapdragon 430-chip, in combinatie met 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen.

De metalen behuizing is een mooie meevaller, zeker in het budgetsegment. Verwacht geen high-end prestaties, maar met deze specs kun je prima vooruit. De drie jaar aan garantie is al helemaal top.

Aldi Android tablet

Aldi: Zwarte of rode waterkoker

Verder is het bij de Aldi deze week karig op gadget-gebied. De folder staat vol met handige spullen voor in huis, maar daar blijft het dan ook bij. Toch verdient deze hoogwaardige waterkoker absoluut zijn plekje in deze lijst.

Dit model van Tristar heeft een capaciteit van 1.7 liter, en een vermogen van 2200 W. Dankzij de overhittings- en droogkookbeveiliging is het bovendien een zeer veilige oplossing. Voor 24,99 euro kun je tussen zwart of rood kiezen.

Aldi Waterkoker

Action: Smartdrone Pro

Bij de Action kun je deze week aan de slag met niet zomaar een drone, nee, dit is een Smartdrone Pro. Wat dat precies inhoudt, zijn wij zelf ook niet achter. De drone is uitgerust met wi-fi en een camera, en kan bestuurd worden middels een Android- of iOS smartphone.

Deze gadget kan razend snel door de lucht vliegen en zelfs loopings maken, terwijl alles op camera wordt vastgelegd. De Smartdrone Pro kost slechts 29,99 euro. Wat voor kwaliteit je daarvoor kunt verwachten, blijft een kwestie van afwachten..

Smartdrone pro

Lidl: LED-sensorlamp

Het wordt ‘s avonds weer steeds vroeger donker. Zorg dat je niet verrast wordt door inbreker of zelf over een steen struikelt, door wat spotgoedkope LED-sensorlampen in je (achter)tuin te planten.

Deze handige accessoires worden automatisch ingeschakeld dankzij een bewegingsmelder en een schemerschakelaar. De zuinige LED-lampen verlichten maximaal 45 seconden, en zijn volledig weerbestendig. Mooie bonus: de benodigde batterijen krijg je er gewoon bij. 6,99 euro

LED sensorlampen Lidl

Lidl: Telescopische boomschaar

Over je achtertuin gesproken: Lidl helpt je deze week bij de grote tuinklussen die je komende weken te wachten staan! Het is namelijk hoogst tijd om je achtertuin eens goed onder handen te nemen. Tussen alle handige benodigde gadgets viel ons vooral deze telescopische boomschaar op. Voor 9,99 euro kun je opeens takken knippen waar je normaal niet eens bij kon komen!

Telescopische boomschaar

Meer aanbiedingen

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook even deze prachtige gadgets op AliExpress.

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 36
Sluiten