Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 4

Iedere week moet je eigenlijk zeker één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: briljante gadgets voor nop. We helpen je een beetje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 4 staan er weer een aantal pareltjes voor je klaar.

Silvercrest Koffiezetapparaat – Lidl

Bovenaan de piramide van Maslow over de behoeften van de mens staat zelfontplooiing. Wij vinden zelfontplooiing ook belangrijk, je weet wel, voor jezelf enzo. Om dit te kunnen bereiken moet je echter wel scherp en wakker zijn. En zonder koffie is dat niet mogelijk. Dus eigenlijk staat koffie bovenaan in de piramide van Maslow.

De Lidl begrijpt deze theorie en verkoopt daarom een koffiezetapparaat. Eentje waar je verse bonen bovenin kunt doen. Omdat koffie ook bovenaan in die piramide staat, weet je nog? Prijs voor je primaire levensbehoefte: 79,99 euro.

action

Elektrische zeeppomp – Aldi

Je handen wassen na het plassen heb je (hopelijk) toen je kind was al geleerd. Deze dagelijkse handeling gaat vervelen, en kan wel wat opfrissing gebruiken. Daar zorgt de Aldi voor.

Onze schone Deutsche freunden hebben een zeepapparaat gebouwd waar je bang van wordt. Je dagelijkse simpele handeling wordt opeens een hele digitale ervaring. Op het display zie je hoeveel zeep er op je handen komt, in het geval je dat zelf niet op je handen kon zien. Vet. Nee, niet vet dus. Netjes. Prijs: 12,99 euro.

Action

Wake-up light – Action

We lazen laatst een artikel met zes manieren waardoor je langer kunt slapen. Eerder naar bed gaan stond er niet tussen. Crazy toch. Wij hebben hier in ieder geval een manier voor je waardoor je lekkerder opstaat: een wake-up light.

Lekkerder opstaan is iets heel persoonlijks, maar langzaam wakker worden door natuurgeluiden en een gesimuleerde zonsopgang vinden wij lekkerder dan in een halve seconde wakker worden door het scherm van je smartphone. Prijs: 12,49 euro.

Action

Silvercrest Waterkoker – Lidl

Veel mensen zoeken apparaten uit die mooi blenden met de stijl van hun keuken. Het moet vooral niet te opvallend zijn, en mag wel lekker strak. Met deze vereisten houden de meeste ontwerpers wel rekening om een goede verkoop te garanderen.

Wie deze waterkoker heeft ontworpen heeft die memo duidelijk niet gekregen, en woont zelf in Pipi Langkous’ Villa Kakelbont. Omdat wij wel pro het opfleuren van VT Wonen-grijze en ‘industriele’ woningen zijn verzoeken wij iedereen vriendelijk wiens huis aan die omschrijving voldoet, deze waterkoker aan te schaffen. Prijs: 24,99 euro.

action

Maxxter HD Action Cam – Action

Als je een echte Action-fan bent dan moet je deze Action Cam kopen. Al was het alleen al om de naam.

De camera schiet beelden in 4K voor slechts 29,95 euro. Is dit een sCam? Heeft de Action ergens een verborgen Action Cam gehangen om onze opengevallen monden te filmen? Het zou ons niet verbazen. Prijs: 29,95 euro.

Action

Vorige week waren er ook prachtige goedkope gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). Check ook de mooiste koopjes op AliExpress van deze week!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 4
Sluiten