Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 42

Iedere week moet je eigenlijk minimaal één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: geniale gadgets voor nop. We helpen je een eind op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 42 staan er weer een aantal briljante gadgets voor je klaar.

Melinera sprekende Halloween deurbel of klopper – Lidl

Tijdens All Hallows Eve worden de heiligen herdacht. Zegt je niks? In Amerika hebben ze daar een mooi commercieel feest bij bedacht dat je waarschijnlijk wél kent: Halloween. Dat feest is langzaam aan het overwaaien naar Nederland, waardoor als je pech hebt de avond van 31 oktober kinderen voor je deur staan te bedelen om snoep.

Geen zin je snoep te moeten afstaan aan je te verwende buurkinderen? Koop dan deze spooky deurbel. De deurbel heeft een lichten in de ogen, een bewegende tong en praat. Man man wat eng. Prijs voor een rustige 31 oktober: 6,99 euro.

Lidl

Tijdschakelklok – Aldi

Anno 2017 is het belangrijk dat je niet te veel energie verspilt. Eigenlijk was dat anno 2000 al zo, maar dat wordt blijkbaar steeds een jaar opgeschoven en krijgt ieder jaar een grotere urgentie. Aldi erkent deze urgentie met een tijdschakelklok die maar liefst 96 mogelijke in-uitschakeltijden per dag heeft. Voor de getallenfetisjist: dat zijn er 15 per etmaal.

Wie nog steeds altijd zijn lampen of koffiezetapparaat aan laat staan moet deze week verplicht naar de Aldi toe om deze tijdschakelklok aan te schaffen. Die verplichting is alles behalve een straf aangezien rondlopen in de Aldi een uitje op zich is. Aan het eind van de rit ga je ook nog eens met een gadget van je favo winkel naar huis. Wij zien hier geen verliezers. Prijs voor een dagje Aldi incluis gadget: 4,99 euro.

Lidl

Silvercrest XL tostiapparaat – Lidl

De Lidl en Silvercrest hebben naar onze gebeden over gesmolten kaas in een jasje van krokant en semi-aangebrand brood geluisterd. Nooit meer de struggle en honger van het wachten op je enorme lading tosti’s.

Of toch wel? De aluminium bakplaten hebben namelijk wel een oppervlakte dat haast groter is dan je aanrecht, maar brood heeft dat helaas niet. Met een beetje creatief brood-snijwerk puzzel je alsnog dit hele tostiapparaat vol voor de ultieme XL tosti. Nu nog een soepbord vullen met curry en chilisaus om dat beest te verorberen. Prijs: 22,99.

Braun iontec haarborstel – Aldi

De Aldi heeft deze week een van de meest geavanceerde haarborstels van Braun in de schappen liggen die we ooit hebben gezien. We kenden de normale- en dubbele kam wel, en het inklapbare borsteltje, maar deze borstel is from another level.

Allereerst zit er op de haarborstel een aan- en uit-knop. Die is helaas niet voor een hoofdmassage, maar voor de inbreng van actieve ionen. Geen idee wat dat betekent, maar onder het motto ‘als je haar maar goed zit’ kan een mens vast geen actieve ionen genoeg hebben op zijn hoofd. Kom maar door met deze high-tech borstel! Prijs: 29,99 euro.

Lidl

Maxxter Bluetooth speaker – Action

Is het een mini-ramp voor een vingerskateboard? Is het een zwarte kaasrasp? Is het een speelding voor de hamster? Nee, geen van allen. Het is een Bluetooth speaker! En wel eentje met de meest on-ergonomische vorm die bestaat.

Deze speaker is verkrijgbaar is diverse kleuren en is volgens de Action zelf ideaal voor feestjes. Met dat laatste zijn we het eens. Zeker een goed onderwerp voor een gesprek: ‘Waar is de muziek en waarom staat dat vreemde hamsterhuisje niet in het hamsterhok?’. Prijs: 7,95 euro.

Lidl

Vorige week waren er ook ingenieuze gadgets voor een prikkie bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wellicht liggen ze nog in de schappen ;-). Check ook de mooiste koopjes op AliExpress van deze week!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 42
Sluiten