Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 48

Iedere week moet je eigenlijk minimaal één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: geniale gadgets voor een prikkie. We helpen je een eind op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 48 staan er weer een aantal gouden gadgets voor je klaar.

Silvercrest Bluetooth-selfiestick – Lidl

Ondanks dat de selfiestick direct na zijn intrede in 2012 al werd verbannen naar Jupiter, verkoopt de Lidl ze deze week gewoon zonder gêne. Als je nou denkt: Lidl, warum?! Nou, door een klein inkoopfoutje in 2012 zitten ze nu nog steeds met een magazijn vol selfiesticks opgescheept.

Aan Lidls verkooppraatje kan het in ieder geval niet liggen: ”Met deze selfiestick maak je eenvoudig zelfportretten (selfies) en foto’s of video’s vanuit een uniek perspectief”. Ehh uniek perspectief? Het is toch gewoon recht van voren? Enfin. Voor 3,99 euro kun naar hartenlust vloggen en selfies maken. Dat is dan wel weer leuk.

Lidl

Beveiligingscamera – Lidl

Sommige mensen wonen met stiekeme dieven in huis die op een onbewaakt moment koek, snoep en chocoladepepernoten stelen. Herken jij dit probleem? Dan wordt het misschien tijd om de duimschroeven thuis wat aan te draaien, of om een beveiligingscamera op te hangen.

Wie moeite heeft met het op heterdaad betrappen van de verdachte, kan deze week bij de Lidl een beveiligingscamera aanschaffen. De camera heeft een geïntegreerde microfoon, een speciale nachtzichtfunctie en is ook buiten op te hangen. De Lidl kennende zegt de prijs van deze extra paar ogen en oren niks over de prestaties: slechts 19,99 euro.

Lidl

LED-theelichten – Aldi

De decembermaand wordt door veel mensen als de gezelligste maand van het jaar gezien. De definitie van ‘gezellig’ bereikt in deze periode twee uitersten; de ene ‘gezellig’ is te herkennen aan het huis dat is volgestouwd met feestelijke accessoires glitter-prullaria. Het andere ‘gezellig’ is te herkennen aan een scheef kunstkerstboompje ter grootte van een waterkoker op de keukentafel.

Voor beide groepen heeft de Aldi een prachtgadget: een LED-theelicht. Deze past perfect in het glinsterende interieur, aangezien je nooit genoeg lichtjes en kerstprul kunt hebben. Dit theelicht is ook top voor het huis met de lullige mini-kerstboom, aangezien je het theelicht gewoon uit kunt zetten als de LED-sfeer te knus voor je is. Prijs voor een overvloed én schaarste aan sfeer in een: 2,99 euro.

Lidl

Smart Fryer – Action

In de wintermaanden werken velen van ons aan hun winterbody. Sommige mensen werken hier trouwens het hele jaar aan, echte strijders. Wil jij nou niet de lasten, maar wel de lusten van deze heftige fysieke training? Dan is het verstandig om wat aanpassingen te maken in je trainingsschema.

We hebben het natuurlijk over de switch van de frituurpan naar een airfryer. Bij de Action koop je er deze week eentje voor slechts 41,41 euro. Met een airfryer kun je heerlijke patatten of kroketten en ander ongedefinieerd vlees blijven eten, zonder te hard aan je winterbody te werken. Winnen!

Lidl

Tuimellamp LED – Action

De meeste lampen hangen aan het plafond, aan de muur, of staan op tafel. De Action vindt dat maar achterhaald en onhandig, en verkoopt een tuimellamp. Wat een tuimellamp in godesnaam is? Lekker out of the box, dat is het!

De lamp heeft twee functies en kan zowel wit als gekleurd licht geven. Daarnaast kan’ie lekker tuimelen. Gaaf man. Prijs: 0,99 euro.

Lidl

Vorige week waren er ook ingenieuze gadgets voor een prikkie bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wellicht liggen ze nog in de schappen ;-). Check ook de mooiste koopjes op AliExpress van deze week!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 48
Sluiten