Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 5

Iedere week moet je eigenlijk zeker één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: briljante gadgets voor nop. We helpen je een beetje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 5 staan er weer een aantal pareltjes voor je klaar.

Silvercrest In-ear-oordopjes – Lidl

Voordat hier verwarring over ontstaat: wij hebben niets tegen oordopjes. Oordopjes zijn cool. Waar we wel wat tegen hebben is dat $#%[email protected] snoer. Wil je even muziek luisteren of hands free een belletje plegen op de fiets, dan ben je dikwijls een halfuur bezig het snoer uit de knoop te halen. Tegen de tijd dat het je is gelukt de moeilijkste schippersknoop ooit te ontrafelen, heeft de artiest waarna je wilde luisteren alweer een nieuwe CD uitgebracht, en is je oma naar wie je wilde bellen al overleden.

De Lidl heeft dé oplossing voor iedereen die zich niet scheel wil betalen aan Bluetooth-oordopjes: oordopjes met ritssluiting. Voor slechts 4,99 euro heb je nooit meer ruzie met dat snoer. Een betere besteding van je 4,99 euro kunnen wij niet bedenken.

Aldi

Silvercrest Nekkussen met massagestand – Lidl

Met de bus op wintersport klinkt gezelliger dan het is. Je zit veertien uur lang met dertig luidruchtige studenten en met een tiental zeikerds opgescheept. Die zeikerds zijn trouwens je eigen vrienden, die hadden gewild dat ze toch een vlucht hadden geboekt voor 70 piek extra.

Wil je nou niet die vriendengroep zijn die de hele nacht ligt te mekkeren over het ongemak? Koop dan voor iedereen dit nekkussen met massage-stand en memory foam. Deze kleine investering maakt je ongemakkelijke busreis een stukje draaglijker. En zo niet, dan heb je er iets bij om over te klagen. Prijs: 12,99 euro.

Aldi

Digitale platenspeler – Aldi

Een paar jaar geleden werd je vries aangekeken als je zei dat je geen gebruik maakte van Spotify. Tegenwoordig wordt je vies aangekeken als je gebruik maakt van Spotify. WANT hoezo luister jij niet naar oude platen die net zo stoffig klinken als ze er uit zien?

Mocht je nog geen platenspeler hebben dan heb je de memo, waar inmiddels ook een dikke laag stof op ligt, duidelijk gemist. Wil je nog inhaken op de trend dan kun je voor deze digitale platenspeler gaan. Er zit ook een cassetterecorder in. Dat is handig WANT de comeback van de cassetterecorder staat op de nieuwste memo. Dan ben je die alvast voor. Prijs: 49,99 euro.

Aldi

Radiografische projectieklok – Aldi

Veel mensen snoozen nog een halfuur nadat hun wekker met intens grafgeluid is afgegaan. De Aldi verkoopt een wekker die dit snoozen de kop in drukt. Luister en huiver.

Terwijl je wakker wordt door de muziek op de favoriete radiozender, zie je door de lichtshow op het plafond dat je inderdaad uit bed moet. Je werpt een blik op de wekker, waar je direct wordt overspoeld met informatie over de dag, het weer, en andere dingen die je direct na het wakker worden niet wilt weten. Tegen de tijd dat je de snooze-knop hebt gevonden, heb je al zo’n overload aan informatie tot je gekregen dat opnieuw in slaap vallen onmogelijk is. Voila. Prijs: 12,99 euro.

aldi

Digi Socks smartphonehoesje – Action

Iedereen kent deze persoon: de persoon die zijn smartphone in een sok bewaart, omdat hij te lui is om een smartphonehoesje te kopen. Deze persoon denkt inventief te zijn maar wordt nergens serieus genomen. WANT let’s face it: dat kan gewoon niet met een oude verwassen sok om je paar honderd euro dure phone.

Action heeft de oplossing voor deze eigengereide figuren: Digi Socks. De looks van een sok en de bescherming van een hoesje. Het is eigenlijk te gek voor woorden om een nep-sok te kopen voor je smartphone, terwijl je voor hetzelfde geld ook een legit hoesje kunt scoren. Maar accepté, dit is de gulden tussenweg. Prijs: 0,75 euro.

Aldi

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). De mooiste koopjes op AliExpress van deze week wil je ook zeker niet missen!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 5
Sluiten