Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 6

Iedere week moet je eigenlijk zeker één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: geweldige gadgets voor nop. We helpen je een beetje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 6 liggen er weer een aantal pareltjes voor je in de schappen.

Seniorentelefoon – Aldi

We weten wat je denkt: O M G, de klaptelefoon is BACK! Dat dachten wij ook toen we deze gadget zagen, maar de Aldi vindt jou en ons te cool voor deze telefoon.

Het is namelijk een seniorentelefoon. Eentje die overzichtelijk is, waarmee je naar hartenlust een telefoongesprek weg kunt klappen, én eentje die een SOS-knop heeft. Hoezo senioren? Wij willen dit! Mits we er 30 apps op kunnen installeren en hij ruimte heeft voor 3000 selfies natuurlijk. Oh, hij heeft geen camera? Nevermind dan.. Prijs: 39,99 euro.

Aldi

Diagnose weegschaal met Bluetooth – Lidl

De Lidl verkoopt deze week een weegschaal waarop je alles kunt aflezen dat je wilt weten over je lichaam; je gewicht, spiermassa, botmassa, BMI en BMR. Let us rephrase that: je kunt er alles op aflezen dat je níet wilt weten. Daar kwamen ze bij de Lidl na een zelftest ook achter, waarna hij nu in de schappen ligt.

De supermarkt geeft je zelfs 25 procent korting om de weegschaal die over Bluetooth en een bijbehorende app beschikt op te halen. Betaal jij liever de volle prijs voor je diagnose weegschaal? Kein probleim! Lidl verkoopt ook een diagnose weegschaal die 25 procent meer kost. Prijs: 14,99 euro of 19,99 euro.

Aldi

Silvercrest Walkie-talkie-set – Lidl

Bijna iedereen heeft een smartphone, maar die apparaten hebben ook hun beperkingen. Zo gaan ze sneller leeg dan je je Lidl-boodschappenlijstje kunt oplezen, en werken ze slecht op grote hoogtes. Dit is pas echt onhandig als je tijdens wintersport voor de zoveelste keer een andere piste dan je vrienden hebt gepakt, waardoor je drie skigebieden verderop beland.

Je kunt deze penibele situatie voorkomen door een altijd werkende walkie-talkie mee te nemen. Met een bereik tot 8 kilometer en een batterijduur van 11 uur ben jij altijd bereikbaar, en ben je hopelijk deze vakantie wel een keer op tijd terug voor de après ski. Prijs: 29,99 euro.

Aldi

Deurbel voor slechthorenden – Aldi

Selectief doof zijn is een veelvoorkomende en vervelende aandoening. Van deze aandoening wordt het meeste last ondervonden wanneer je bij iemand aanbelt, vervolgens door het raam ziet dat de persoon thuis is, maar de persoon de deur niet opendoet omdat ‘hij de bel niet hoort’. Daar heeft de Aldi een oplossing op bedacht.

De deurbel voor slechthorenden heeft een bereik van 100 meter en 32 verschillende geluiden. Hierdoor is hij gelukkig zelfs voor selectief doven niet te negeren. Om dit te garanderen heeft de bel ook een knipperlichtfunctie die feller is dan de Brandaris op Terschelling. Prijs: 14,99 euro.

Aldi

Duo-USB wandlader – Action

Terwijl er belangengroepen worden opgericht door professionals en wetenschappers om onze tech-verslaving tegen te gaan, verkoopt de Action een gadget waarmee je je tech nóg makkelijker mee naar bed neemt: een duo USB-wandlader.

Alsof het smartphonelicht in je ogen je nog niet voldoende wakker houdt, is deze lader ook voorzien van een nachtlampje. Succes met slapen na het binge watchen tot 01.00 uur ‘s nachts, terwijl er ook twee uur lang een LED-lampje in je ogen heeft ge-shined. Prijs voor donkerblauwe wallen maar geen lege smartphone: 3,88 euro.

Aldi

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). De mooiste koopjes op AliExpress van deze week wil je ook zeker niet missen!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 6
Sluiten