Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 8

Iedere week moet je eigenlijk zeker één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: geweldige gadgets voor nop. We helpen je een beetje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 7 liggen er weer een aantal prachtige apparaten voor je in de schappen.

Ramenreiniger op accu – Aldi

Je ramen wassen is een stom klusje dat je het liefste een keer per jaar doet tijdens de grote schoonmaak in de lente. En zelfs dan is het niks aan. Een kort bezoekje aan de Aldi kan daar verandering in brengen.

Bij de Aldi kun je deze week namelijk een ramenreiniger op accu kopen. En eerlijk: een accu maakt alles leuker. Waan je een halfuurtje een ware glazenwasser (wie wil dat nou niet) door de geïntegreerde afzuigerkop op deze ramenreiniger, die zowel horizontaal als verticaal inzetbaar is. Ja, dat lees je goed: horizontaal én verticaal. Wow. Prijs: 29,99 euro.

Lidl

Nevadent Monddouche – Lidl

De meeste mensen hebben een gewone tandenborstel. Sommige mensen hebben echter een elektrische tandenborstel, en anderen gaan nog een stapje verder met flosdraad, tandenstokers of zelfs een elektrisch flosapparaat. Maar volgens de Lidl doe je pas echt mee met de grote jongens als je een monddouche op je badkamerplankje hebt staan.

Nee, een monddouche is niet hetzelfde als met je mond open onder je douchekop hangen. Deze gadget masseert je tanden en tandvlees namelijk met een strakke waterstraal. Het richten moet je echter zelf doen. Dus als je een slechte hand-oog-coordinatie hebt dan kun je het misschien beter bij je roze tandenborstel houden. Prijs: 24,99 euro.

Lidl

Powerfix Endoscoopcamera met WLAN – Lidl

Dit vinden we mooi: een endoscoopcamera met ‘WLAN’. Op een schaal van 1 tot Lidl is dit toch echt wel LIDL in hoofdletters. We horen je denken: waar zou je een endoscoopcamera voor gebruiken als je geen MDL-arts bent of geen cystoscopie uit te voeren hebt? Daar mag je zelf iets creatiefs op bedenken.

De camera is geschikt om holle ruimtes en moeilijk toegankelijke plekken te bekijken. Door de microcamera en dimbare LED’s doe je het licht aan op plekken waar de zon nooit schijnt. We horen je nu weer iets denken, maar dat zullen we ten behoeve van het niveau van dit artikel maar even niet typen. Prijs: 49,99 euro.

Lidl

Dirt Devil Kruimeldief – Action

Het is bekend dat stofzuigen niet voor de faint hearted is. Zo is bij de ondergetekende vorige week nog een borstbeentje verschoven door te fanatiek stofzuigen #truestory. Ben jij niet zo’n dare devil, maar hou je wel intens van stofzuigen? Ga dan voor de Dirt Devil kruimeldief.

Doordat je met een kruimeldief een minder groot oppervlak kunt stofzuigen, en doordat hij draadloos is, heb je minder kans op gevaarlijke stofzuig-blessures. Toch moet je een stofzuig-maniak zijn om dit apparaat te gebruiken. WANT welke ziel pakt nou voor iedere kruimel een miniatuur-stofzuiger uit de kast? Prijs: 19,95 euro.

Lidl

Silvercrest Quick-Curl krulmachine – Lidl

Over dare devils gesproken: wie durft zijn kostbare en breekbare haar in deze krulmachine te steken? Het apparaat doet ons namelijk een beetje denken aan een ventilator waar je per ongeluk met je haar in vast komt te zitten. Toch komt je haar ongeschonden uit deze curler, tenminste, als we de Lidl moeten geloven.

Het apparaat is links- en rechts draaiend en heeft zes verschillende temperatuurinstellingen. Tip: probeer het krullen van haar eerst bij een vriendin of vriend uit die lang haar heeft. Als het haar toch uit de curler komt als dat van Bob Marley, weet je in ieder geval dat je het apparaat ver van je eigen kapsel verwijderd moet houden. Prijs: 34,99 euro.

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). De mooiste koopjes op AliExpress van deze week wil je ook zeker niet missen!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 8
Sluiten