Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 7

Iedere week moet je eigenlijk zeker één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: geweldige gadgets voor nop. We helpen je een beetje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 7 liggen er weer een aantal pareltjes voor je in de schappen.

Foam pistool – Action

Iedereen kent die momenten op kantoor wel, dat je je he-le-maal de pleuris verveelt. Goed nieuws: volgens de Action hoef je je niet meer te vervelen met dit gave foam pistool.

Voel je een saai momentje aankomen? Pak dan dit pistool en schiet je zes foampijlen op een willekeurige collega die wél altijd een lekkere focus heeft. Onder het motto ‘vervelen moet je delen’ is alles geoorloofd. Prijs: 6,79 euro.

Action

Make-up spiegel – Aldi

Wie met een vrouw in huis woont, of er zelf een is, komt dit wellicht bekend voor: het ellebogenwerk in de ochtenduren voor de badkamerspiegel. Meneer moet zo nodig zijn vers gekweekte 7 baardharen trimmen, en mevrouw wil die ene wenkbrouwhaar die naar links staat epileren. Chaos.

Je munt deze mayhem voorkomen door 14,99 euro te investeren in deze make-up spiegel met LED-verlichting. Dit is niet alleen een investering in een fijne Aldi-gadget, maar ook een investering in je relatie.

Aldi

Grundig tafellamp – Action

De Action verkoopt deze week een strakke tafellamp voor mensen die houden van sfeer, maar daar vooral niet te veel moeite voor willen doen. De lamp is namelijk voorzien van een afstandsbediening.

Tip: leg de afstandsbediening zo ver mogelijk van de lamp af. Dan heb je tenminste een gegronde reden om de lamp met de afstandsbediening aan te doen. Prijs: 7,95 euro.

Action

Silvercrest Blender met kookfunctie – Lidl

Handen in de lucht wie wel eens ontmoedigd is geraakt na het lezen van een recept waarvoor je 32 ingrediënten en 9 verschillende pannen, steamers, sous vide-apparaten en ovens nodig hebt. Precies. Jamie en Rudolf bedenken die recepten wel creatief, maar gaan er ook vanuit dat jouw keuken net zo uitgebreid is als die van de Librije.

Maar wie heeft een mega keuken nodig, of überhaupt een keuken nodig, als je ook de Lidl hebt? Met de blender met kookfunctie kunnen zelfs studenten die niet in hun keuken durven te koken omdat hij te goor is, een soepie bouwen op hun eigen kamer. Prijs: 49,99 euro.

Action

Zoofari Lichtgevend hondenspeeltje – Lidl

Terwijl jij al een kwartier de zesde foampijl aan het zoeken bent, heeft je hond die al lang en breed kapot gekauwd en half doorgeslikt. Je doet er goed aan in het vervolg ook een speeltje voor de hond te kopen, zodat die zijn verveling niet hoeft los te laten op jouw nieuwe Action-gadget.

Het lichtgevend hondenspeelgoed van de Lidl wordt geactiveerd door beweging. Onthoud wel dat dit speelgoed alleen is bedoeld om je hond te vermaken. Ook die groene (bijzondere ontwerpkeuze wel, Lidl..). Prijs: 5,99 euro.

Action

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). De mooiste koopjes op AliExpress van deze week wil je ook zeker niet missen!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 7
Sluiten