Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 9

Iedere week moet je eigenlijk zeker één keer rondkijken in de Action, Lidl en Aldi. WANT: geweldige gadgets voor nop. We helpen je een eindje op weg met onze wekelijkse top 5. Ook week 9 liggen er weer een aantal prachtige gadgets voor je in de schappen.

Reiskoffer – Aldi

De zomer staat weer voor de deur! En dat betekent: zomervakanties boeken. Omdat iedereen weet dat de voorpret minstens zo belangrijk is als de vakantiepret zelf, verkoopt de Aldi nu een reiskoffer zodat je al kunt beginnen met pakken.

Wacht, de zomer staat niet voor de deur? Het gaat de hele week vriezen?! Dan kopen wij zeker alvast zo’n koffer. Niet om onze zomerkleding in klaar te leggen, maar om onszelf in te verschuilen. Net zo lang tot deze winterse grap weer voorbij is. Prijs: vanaf 24,99 euro.

Lidl

Pulsar Powerbank – Action

Een smartphone met nog maar 10 procent batterij is de nachtmerrie van veel mensen. Het is echter niet echt cool om toe te geven dat je zo smartphoneverslaafd bent, dat je al eczeem krijgt bij nog maar 50 procent batterij.

Speciaal voor de groep anonieme smartphoneverslaafden heeft de Action deze week een powerbank van 6000 mAh in de schappen liggen. Door de slimme marmer of hout-look zien je vrienden niet dat jij je phone constant aan het opladen bent. De powerbank gaat namelijk volledig op in de ondergrond waar hij op ligt, mits die ondergrond marmer of hout is natuurlijk. En de personen met wie je bent blind zijn. Prijs: 8,95 euro.

Lidl

Silvercrest Elekrtische zout- en pepermolen – Lidl

Klasse is te koop. En daar hoef je geen gevulde bankrekening voor te hebben. Een gevulde mand bij de Lidl, met daarin deze elektrische zout- en pepermolen, is voldoende.

Als je vrienden bij je komen dineren kun je nu letterlijk shinen met deze zout- en pepermolen. Je gasten zullen gegarandeerd extra peper of zout op je smakeloze prakje willen gooien. Met een beetje geluk zijn ze zo onder de indruk van het LED-licht dat op hun pasta pesto schijnt, dat ze vergeten dat je brouwsel niet te eten is. Prijs: 8,99 euro.

Lidl

Silvercrest Bluetooth hoofdtelefoon – Lidl

Is het je wel eens opgevallen dat iedereen een mening heeft over sporten?
Die mening is meestal verdeeld op de schaal van #fitgirl-lekker-sporten-zweten-bah-voel-me-goed, tot, sporten-wil-wel-geen-tijd-druk-druk-druk. Je wordt al moe als je aan een goed gesprek over sporten denkt.

Geen zin in de eeuwige discussie? Doe dan deze hoofdtelefoon op. De Bluetooth hoofdtelefoon is voorzien van handsfree-functie en een geïntegreerde microfoon. Dit maakt hem perfect om mee te sporten. Maar daar zullen we onze mond wel even over houden. Prijs: 16,99 euro.

Lidl

Oral-B Advance Power Elektrische Tandenborstel – Action

Als je je herkent in het volgende profiel, snel je dan liever vandaag dan gisteren nog naar de Action om deze elektrische tandenborstel te scoren:

Je hebt een roze, blauwe of groene tandenborstel waar de haren zo agressief van zijn platgedrukt dat ze bijna volledig om de tandenborstel heen krullen, waardoor je er alsnog je tanden mee kunt poetsen. Nee, je hebt niet een nieuw type 360-curve-brush tandenborstel uitgevonden, je moet gewoon een nieuwe kopen. En wel deze voor 7,77 euro.

Lidl

Vorige week waren er ook prachtige gadgets bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wie weet liggen ze nog wel in de winkel ;-). De mooiste koopjes op AliExpress van deze week wil je ook zeker niet missen!

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets uit de Action, Lidl en Aldi folder: week 9
Sluiten