Functioneel en stijlvol: 5 gadgets van de Lidl en Aldi die je keuken compleet maken

#1 Lidl online-aanbiedingen

Lidl Silvercrest retro-look magnetron mintgroen

De Lidl verkoopt een grote collectie met keukenmachines in een toffe retro-look. Je kunt je keuken bij wijze van spreken met slechts één bezoek aan de Lidl-webshop inrichten. Een van de apparaten die je er deze week kunt kopen is deze magnetron. De magnetron heeft 8 automatische programma’s en 5 vermogensstanden. Hij wordt geleverd in verschillende pastelkleuren, zodat er voor iedere keuken wel een is die past.

Lidl
Retro-look magnetron (Bron: Lidl)

59,99 Euro

Silvercrest handstofzuiger

Het resultaat van hard werken in de keuken is een bende op het aanrecht, een smerige muur en een vieze vloer. In dit soort situaties is de kruimeldief je vriend. Zo ruim je de troep snel op zodat je keuken in ieder geval voor het oog weer schoon en netjes is.

Lidl
Handstofzuiger (Bron: Lidl)

19,99 Euro

Lidl Silvercrest Aroma-diffuser

Eten koken kan je huis naar goddelijke pasta laten ruiken, of naar de verbrande rand van je lasagna. Mocht dit laatste het geval zijn dan helpt een aroma-diffuser je huis weer op te frissen. Hij kan ook als luchtbevochtiger worden gebruikt. De diffuser is niet het mooiste apparaat om in je keuken te hebben staan, maar zolang jij geen fatsoenlijke pasta kunt bereiden is dit je redding.

Aldi
Aroma-diffuser (Bron: Lidl)

14,99 Euro

Reageer op artikel:
Functioneel en stijlvol: 5 gadgets van de Lidl en Aldi die je keuken compleet maken
Sluiten