Lidl & Aldi’s apparaten om van te smullen: van espressomachine tot contactgrill

Uncategorized Lisanne Beijen 21 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

#1 Lidl aanbiedingen week 16 2021

Lidl deal: Espressomachine Caffeo Solo

Een onmisbaar apparaat in de keuken is een koffiezetapparaat. Tenminste, als je van koffie houdt en niet iedere dag een fortuin wilt uitgeven aan koffietjes to-go. Lidl verkoopt in week 16 een espressomachine die een strakke kop espresso voor je zet, maar waarmee je ook melk kunt opschuimen om je favoriete gestoomde melkschuim met koffiesmaak te bereiden.

espressomachine Lidl
Espressomachine (Afbeelding: Lidl)

379,00 euro

Lidl deal: Bosch keukenmachine MUM5

Bosch, even serieus, heeft dit apparaat echt ‘MUM’? Dat is een beetje jaren ’50 huisvrouw-stijl, vinden jullie niet? Ondanks de naam is dit een handig apparaat voor in de keuken. Met name voor wie niet vies is van een zelfgebakken lekkernij op z’n tijd. Het apparaat wordt geleverd inclusief deeghaak met deegreflector, klop en garde.

Lidl Bosch keukenmachine
Bosch keukenmachine (Afbeelding: Lidl)

169,00 euro

Lidl deal: comfortgrill

Lidl verkoopt deze week een comfortgrill. Die grillt je bammetjes, lekker comfortabel uiteraard, tot ze zijn samengesmolten tot een gloeiend hete tosti. Die tosti eet je vervolgens niet zo comfortabel als je hem niet eerst even laat afkoelen. De grill heeft een traploos regelbare thermostaat en is ook als tafelgrill te gebruiken wanneer je hem helemaal open vouwt.

comfort grill Lidl
Comfortgrill (Afbeelding: Lidl)

49,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen