Deze week: functionele LED-lampen en sfeerverlichting bij Aldi en Lidl

#1 Lidl aanbiedingen week 36 2019

Livarno LUX LED-lichtstrip

Dit is niet de meest spannende gadget van deze week, maar deze lichtstrip kan je huis wel een beetje spannender maken. Verlichting is belangrijk bij het aanbrengen van sfeer in je woning. Deze lichtband wordt bediend met afstandbediening en bestaat uit 150 dimbare LED’s. Je kunt je dus helemaal uitleven met deze strip door hem in alle hoeken van je huis te plakken en door iedere kast spectaculair uit te lichten. Mits je je kast hebt opgeruimd natuurlijk.

LED-lichtstrip

19,99 Euro

Silvercrest Aroma-diffuser

In sommige huizen hangt een niet zo frisse geur. Die kan uit de oude muren komen, maar ook uit meubels of van je langharige hond. Een aroma-diffuser kan het antwoord zijn. Dit exemplaar werkt niet alleen als luchtverfrisser maar kan ook als luchtbevochtiger worden gebruikt. Het is niet echt een parel om te zien, maar je kunt hem altijd nog achter een van je hippe pannenkoekplanten schuiven.

Aldi
Aroma-diffuser (Bron: Lidl)

14,99 Euro

LED-lampen: Livarno LUX Led-bureaulamp

We benoemden eerder al dat licht sfeerbepalend is in je huis. Een werkkamer in je huis hebben is echter vrij sfeerdodend. Heb je nou toch een werkkamer dan is enige redding om je bureau een beetje smaakvol uit te lichten. Bijvoorbeeld met deze LED-bureaulamp met warmwit licht.

LED-lamp

17,99 Euro

Reageer op artikel:
Deze week: functionele LED-lampen en sfeerverlichting bij Aldi en Lidl
Sluiten