Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 7 juni 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: waterhangmat

Soms heb je het idee dat winkels (en mensen die artikelen schrijven) gewoonweg woorden verzinnen om ze vervolgens doodleuk te gebruiken alsof je ze had moeten kennen. Soms gaat het echter om woorden die wel bestaan, maar waarvan je nog nooit hebt gehoord. Dat is, totdat je ze opeens overal ziet verschijnen. Zo hebben zowel Lidl als Aldi deze week een heuse waterhangmat te koop.

Luchtbed met verrassende binnenkant

De naam moet je eigenlijk gewoon letterlijk nemen, want je hangt inderdaad in het water. Het ding ziet er vanaf een afstandje uit als een normaal luchtbed, maar je komt er al gauw achter dat er iets anders aan de hand is. Als je namelijk aan land erop ploft blijkt het liggedeelte verrassend hard te zijn en op het water denk je even dat je zinkt.

Lidl waterhangmat

Schrijf je in voor Ontbytes! ?

En ontvang het tofste technieuws in je inbox!.
[revue_subscribe]

Tegelijkertijd liggen en “zwemmen”

Het middelste gedeelte is namelijk van netmateriaal gemaakt en alleen de buitenring is opblaasbaar. Daarom wil je een waterhangmat eigenlijk ook alleen maar gebruiken in het water. Het is even vreemd maar als je er eenmaal in hangt, kom je al snel tot de conclusie dat het een briljant ding is. Net als een luchtbed kun je in het zwembad of in de zee drijven, maar kun je eindelijk tegelijkertijd ook nog van het water zelf genieten. Dat bespaart je meteen ook al die gênante pogingen om na een rondje zwemmen weer op je luchtbed te klimmen.

Aldi waterhangmat

Waterhangmat bestellen

Om extra comfortabel te liggen is er een geïntegreerd kussen, welke gelukkig ook wordt opgeblazen, en uiteraard zijn er verschillende vrolijke kleurtjes om uit te kiezen. Bij Lidl komt hij in de kleurencombinaties lichtblauw/rood en donkerblauw/lichtblauw en kun je hem bestellen voor 9,99 euro. Als je lever naar Aldi gaat, kun je de waterhangmat bemachtigen in het blauw of groen. Ook daar kost hij 9,99 euro, maar je moet nog wel even tot 7 juni wachten om hem te kunnen kopen.

Mocht je toch liever voor een wat traditionelere hangmat willen gaan, is dit exemplaar behoorlijk handig. Je kunt hem namelijk in een handomdraai omtoveren tot een rugtas, zodat je hem weer makkelijk mee kunt nemen.

AldiLidl

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: waterhangmat
Sluiten