Aldi & Lidl: goedkope gimbal, klaptelefoon en meer elektronica deals

#2 Aldi aanbiedingen week 1 2020

Aldi deal:Multi-cyclone stofzuiger

Een stofzuiger is niet echt een hebbeding, maar je moet er wel een hebben. De Aldi heeft dit exemplaar extra spannend gemaakt door hem de ‘multi-cyclone stofzuiger’ te noemen. Hij heeft een HEPA filtersysteem en maakt gebruik van multi-cyclonen technologie. Laat dat je schoonmaakhartje sneller kloppen? Ren dan naar de Duitse supermarkt om er een te scoren.

Multi-cyclone stofzuiger Aldi
Multi-cyclone stofzuiger (Bron: Aldi)

49,99 Euro

Aldi deal: Bluetooth in-ear oordopjes

Het lijkt alsof aan deze Bluetooth in-ear oordopjes een kabeltje zitten. Dat is niet zo slim gefotografeerd Aldi, als je ze wilt verkopen als ‘draadloze’ oordopjes. Maar gelukkig, je kunt ze wel gewoon draadloos gebruiken. Verbind ze met je smartphone, tablet of laptop en laad de oordopjes op via de micro-USB aansluiting.

Bluetooth in-ear oordopjes Aldi
Bluetooth in-ear oordopjes (Bron: Aldi)

14,99 Euro

Aldi deal: Emperia touchsmart

De Aldi verkoopt deze week een ouderwetse klaptelefoon. Deze is speciaal gemaakt voor wie een smartphone die alleen maar bestaat uit scherm niet handig is. Denk bijvoorbeeld aan je opa of oma. Het schermpje heeft wel touchscreen, lekker hip, maar hij heeft ook functies speciaal voor ouderen. zoals dat hij compatibel is met een hoortoestel en wordt geleverd met een WhatsApp Gids voor beginners. Ben je niet oud of slechthorend, maar vind je dit gewoon een handig toestel? Dan mag je hem ook kopen hoor.

klaptelefoon Aldi
Emporia touchsmart (Bron: Aldi)

89,99 Euro

Aldi deal: Voorhoofd- en oorthermometer

Deze voorhoofd- en oorthermometer is een erg seksloze gadget. Dat begrijpen wij ook. Maar je kunt er beter wel een in huis hebben in geval van nood. Deze thermometer geeft je een nauwkeurige temperatuurmeting binnen enkele seconden. Daarnaast geeft hij ook de tijd, datum en omgevingstemperatuur weer. Waar dat laatste goed voor is weten wij ook niet helemaal, maar het is toch een geinige extra feature hè.

Voorhoofd- en oorthermometer Aldi
Voorhoofd- en oorthermometer (Bron: Aldi)

19,99 Euro

Reageer op artikel:
Aldi & Lidl: goedkope gimbal, klaptelefoon en meer elektronica deals
Sluiten