Aldi & Lidl’s keukenapparatuur: van smoothie maker tot elektrische eierkoker

#1 Lidl aanbiedingen week 11 2020

Kenwood smoothie maker met tap

Smoothies zijn ideaal voor wie snel veel vitaminen wil binnenkrijgen of geen tijd heeft (lees: tijd maakt) voor ontbijt. Met de juiste ingrediënten maak je in een handomdraai de lekkerste sapjes of ijs crème. Geen inspiratie voor wat lekkers? Ga dan de voor de green warrior: avocado, boerenkool, spinazie en banaan. Die helpt je de dag wel door.

smoothie maker met tap
Kenwood smoothiemaker met tap (Afbeelding: Lidl)

34,99 euro

Silvercrest raclette grill

De paaseitjes liggen in de winkel en dat betekent dat je het gourmetstel ook bijna weer van zolder mag halen. Ben je hem na kerst vergeten schoon te maken omdat je het wat té bont hebt gemaakt? Dan is hij waarschijnlijk niet meer bruikbaar. Geen probleem, want je scoort dit exemplaar bij de Lidl voor een spotprijs. Hij heeft een natuurstenen bovenplaat en aluminium gegoten platen die al je eten goed grillen.

Raclette grill Lidl
Raclette grill (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Silvercrest stoomkoker

Gezond koken hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Gooi wat groenten in deze stoomkoker en wacht tot het klaar is. Zo makkelijk is het echt. Het apparaat heeft verschillende opzetstukken waarin je verschillende groenten en andere etenswaren kunt stomen. Zo behoudt ieder deel zijn eigen smaak en voedingswaarden.

Lidl stoomkoker
Stoomkoker (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Reageer op artikel:
Aldi & Lidl’s keukenapparatuur: van smoothie maker tot elektrische eierkoker
Sluiten