Aldi & Lidl’s keukenapparatuur voor een topdiner in eigen huis

#1 Lidl aanbiedingen week 13 2020

Silvercrest staafmixer

Dit is Lidl’s staafmixer in houtoptiek. Dat klinkt chique, en daar blijft het eigenlijk ook wel bij. De staafmixer is echter wel handig in de keuken. Hij maakt makkelijk puree en soep met de turboknop, of hakt een fijne salsa van je groenten. Maar de belangrijkste toepassing is verreweg het maken van een romige hummus en guacamole. Dat is die tien euro meer dan waard.

Silvercrest staafmixer Lidl
Silvercrest staafmixer (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Digitale keukenweegschaal

Nu je geen reistijd naar werk meer hebt kun je die tijd besteden aan het perfect uitvoeren van de lekkerste recepten. Wil je helemaal op de Jamie Oliver-toer? Dan mag een keukenweegschaal niet ontbreken. Deze weegschaal heeft een automatische doorweegfunctie (TARA) en weegt tot 5 kilo (11lb) op de gram nauwkeurig. Daarnaast heeft hij ook vloeistofweergave en kan hij tussen verschillende eenheden schakelen. Als je baksel of gerecht na het super perfect afwegen nog steeds mislukt dan weet je wie de schuld te geven.

digitale keukenweegschaal silvercrest Lidl
Silvercrest digitale keukenweegschaal (Afbeelding: Lidl)

4,99 euro

Lidl deal: Silvercrest elektrische peper- en zoutmolen

Uiteten gaan zit er even niet meer in. Dat betekent echter niet dat je niet chique kunt dineren in eigen huis. Maak je (niet zo) luxe magnetronmaaltijd of ouderwetse stamppot af met een snufje zout en peper. Die smaken nog beter uit deze elektrische molen. Oké, dat is niet waar, maar het staat wel leuk. De elektrische molen heeft geïntegreerde verlichting en maalt peper en zout met een druk op de knop. Je kunt het keramische maalwerk zelf (traploos) instellen.

elektrische peper- en zoutmolen Lidl
Elektrische peper- en zoutmolen (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Reageer op artikel:
Aldi & Lidl’s keukenapparatuur voor een topdiner in eigen huis
Sluiten