Aldi & Lidl’s keukenapparatuur voor een topdiner in eigen huis

#2 Aldi aanbiedingen week 13 2020

Aldi deal: Contactgrill

Anno 2020 zijn er nog steeds mensen die een tosti-ijzer gebruiken in plaats van een contactgrill. Tegen hen willen we zeggen: je weet niet wat je mist. Met een contactgrill maak je namelijk de meest epische panini’s en tosti’s. En dat zónder dat de korsten van je bammetjes volledig samengeperst worden tot een harde niet te kauwen broodstrip. De dekselhoogte van Aldi’s apparaat past zich automatisch aan zodat dit niet gebeurt. De grillplaten zijn afneembaar zodat je ze gemakkelijk in je vaatwasser kunt zetten na gebruik.

contactgrill Aldi
Contactgrill (Afbeelding: Aldi)

39,99 euro

Aldi deal: Slowcooker

De tijden van snel een maaltijd op tafel toveren omdat je zo’n druk druk sociaal leven hebt zijn (voorlopig) voorbij. Het is wel tijd voor deze slowcooker. Dankzij het langzame haarproces blijven smaken en vitaminen beter behouden. Hij heeft twee verwarmingsstanden en een warmhoudfunctie. Dit apparaat bereidt een maaltijden zonder dat jij er naar hoeft om te kijken. Zo kun je gefocust blijven op je werk of je Netflix-sessie.

slowcooker Aldi
Slowcooker (Afbeelding: Aldi)

24,99 euro

Aldi deal: Pannenkoekenmaker

Crisis of geen crisis, een pannenkoekenmaker is een onmisbaar item in je keuken. Voor sommigen geldt een pan als pannenkoekenmaker, maar voor een beginnend chef is dit apparaat ideaal. Hiermee tover je snel een groot aantal pannenkoeken op tafel. Een handige functie van dit apparaat is de warmhoudfunctie. Alleen kan hij niet tegelijkertijd bakken en warmhouder. Dat betekent dat je toch moet terugvallen op de ouderwetse ‘deksel-op-bord-met-stapel-pannenkoeken’-methode tijdens het bakken. Deze pannenkoekenmaker heeft een bakplaat met antiaanbaklaag en 5 temperatuurinstellingen.

pannenkoekenmaker Aldi
Pannenkoekenmaker (Afbeelding: Aldi)

19,99 euro

Reageer op artikel:
Aldi & Lidl’s keukenapparatuur voor een topdiner in eigen huis
Sluiten