Aldi & Lidl’s keukenapparatuur: van smoothie maker tot koffiezetapparaat

Lidl, Action, Kruidvat, en Aldi verkopen wekelijks gadgets voor een lage prijs. De een is misschien ietwat vreemd, maar de ander is juist multifunctioneel en handig. Daarom kan het geen kwaad om een keer per week door de online folders van deze winkels te bladeren. En je hebt geluk, want dat werk hebben wij alvast voor je gedaan. Deze week verkopen Lidl en Aldi een aantal handige hulpjes voor in de keuken.

Lidl aanbiedingen week 34 2020

De Lidl komt in week 34 2020 met de volgende aanbiedingen:

Russel Hobbs stylo eierkoker

Een ei koken is waarschijnlijk een van de eerste dingen die je leert bereiden in de keuken (behalve als je ouders veganistisch zijn natuurlijk). Waarom je dit al zo vroeg leert? Omdat het ongeveer een leven lang oefening kost om het perfecte ei te koken. Dit apparaat doet het werk voor je en kookt zeven eieren voor je en kan ook eieren pocheren.

eierkoker Russel Hobbs Lidl
Eierkoker (Afbeelding: Lidl)

22,99 euro

Kenwood Smoothie Maker SB266

Heb je een blender in huis? Dan kun je daar waarschijnlijk prima smoothies mee maken. Waarom je een speciale smoothie maker aan zou schaffen? De enige reden die wij kunnen bedenken is om een leeg keukenkastje op te vullen. En om de handige tap natuurlijk.

Smoothie maker Kenwood Lidl
Kenwood Smoothie Maker (Afbeelding: Lidl)

39,99 euro

Severin Raclette fondue

Dit apparaat is de droom van iedere fanatieke gourmetten, steengriller, fondue-er en racletter: hij kan het alle vier. En nee je hoeft niet te kiezen tussen deze vier lekkere manieren van tafelen, je kunt het allemaal tegelijkertijd doen! Veeg dat beetje kwijl in je mondhoek weg en ren naar de Lidl om dit belachelijke multifunctionele apparaat te scoren waarmee je tijdens kerst, pasen en iedere andere feestdag gegarandeerd veel punten scoort.

raclette fondue Lidl
4-in-1 kookplaat (Afbeelding: Lidl)

39,99 euro

Aldi aanbiedingen week 34 2020

Keukenprinses Aldi komt deze week met het volgende:

Aldi deal: Glazen waterkoker

Deze glazen waterkoker is perfect voor wie ongeduldig is. Je kunt namelijk door het glas zien of het water al bijna kookt of niet. Ben je er niet zeker van dat het water echt kookt? Dan geeft de ledverlichte ring met kleurverandering onderin de waterkoker ook aan of het water kookt. Je kunt het water natuurlijk ook gewoon in je theekop schenken als de waterkoker klaar is. Dan merk je vanzelf of het heet is of niet.

glazen waterkoker Aldi
Glazen waterkoker (Afbeelding: Aldi)

19,99 euro

Koffiezetapparaat

Filterkoffie is terug van weggeweest. Of is het nooit echt weggeweest? Waarschijnlijk stond een filterkoffieapparaat al die tijd gewoon in de keuken van je grootouders. Aldi verkoopt deze week zo’n handig koffiezetapparaat met een inhoud van 1.2 liter en een automatische uitschakelfunctie.

koffiezetapparaat Aldi
Koffiezetapparaat (Afbeelding: Aldi)

34,99 euro

Meer aanbiedingen van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat

Deze week verkopen de Lidl, Aldi, Kruidvat, en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Bekijk de goedkope en handige gadgets die je er deze week kunt scoren hier in ons uitgebreide overzicht.

Reageer op artikel:
Aldi & Lidl’s keukenapparatuur: van smoothie maker tot koffiezetapparaat
Sluiten