Aldi & Lidl koken over: van mini-friteuse tot inductiekookplaat

#1 Lidl aanbiedingen week 39 2020

Braun PurEase sapcentrifuge

Heb je ruimte over in je keukenkastjes of op je aanrecht? Dan is een sapcentrifuge of een zogenaamde juicer een goede opvulling voor die ruimte. Deze Braun PurEase sapcentrifuge maakt sap van vrijwel alles wat je er in stopt. Dankzij de ColdXTract-technologie van Braun verhoogt de temperatuur tijdens het persen met maar maximaal 1 graden Celsius waardoor de voedingswaarden van de groenten en fruit goed bewaard blijven.

Braun sapcentrifuge Lidl Aldi
Sapcentrifuge van Braun (Afbeelding: Lidl)

64,99 euro

Mini-friteuse

We weten allemaal dat wanneer je één patatje in je mond stopt het hek van de dam is. Neem jezelf daarom in bescherming met deze mini-friteuse. Die heeft namelijk beperkte ruimte van 1,2 liter. Oké, dit is nog steeds vrij veel maar deze friteuse is niet ontworpen om je zelfbeheersing aan te leren. Hij is ontworpen om een ‘mini’ portie patat in te bakken.

mini-friteuse Lidl
Mini friteuse (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Lidl deal: Mini-oven

Lidl verkoopt deze week nog een mini-gadget voor in de keuken: een mini-oven. Ook deze kun je gebruiken om je zelfbeheersing te trainen aangezien er waarschijnlijk geen grote pizza in één keer in past. Je kunt overigens ook gebruiken om mee te grillen of eten op een andere manier te garen met een van de vijf verschillende programma’s.

mini-oven Lidl
Mini-oven (Afbeelding: Lidl)

59,99 euro

Reageer op artikel:
Aldi & Lidl koken over: van mini-friteuse tot inductiekookplaat
Sluiten