Aldi & Lidl badkamer gadgets: van gezichtssauna tot scheerapparaat

#1 Lidl aanbiedingen week 42 2020

Panasonic scheerapparaat

Bij Lidl scoor je deze week een Panasonic scheerapparaat waarmee je de ultieme thuiswerk-look kunt creëren. Ga bijvoorbeeld voor dat ringbaardje waarmee je op kantoor niet durft aan te komen of voor die bakkebaarden waarmee je normaal niet de trein in durft. Het scheerapparaat is geschikt voor nat en droog scheren en wordt geleverd met laadstation.

Panasonic scheerapparaat Lidl
Panasonic scheerapparaat (Afbeelding: Lidl)

24,99 euro

Gezichtssauna

Je kop in het zand steken is spreekwoordelijk gezegd niet een aanrader maar is ook letterlijk genomen geen goed idee. Je kop in een gezichtssauna steken is daarentegen altijd een goed idee. De gezichtssauna opent de poriën, maakt je luchtwegen vrij en geeft een heerlijke ontspannende behandeling.

Lidl gezichtssauna
Gezichtssauna (Afbeelding: Lidl)

14,99 euro

Sonische tandenborstel ‘Advanced’

Een ‘sonische tandenborstel’ heeft niets met Sonic te maken. Wat dit wel betekent? Dat hij je tanden grondig reinigt van plaque middels trillingen. De gebruiksduur van deze tandenborstel is volgens Lidl 90 minuten. Dat lijkt ons wat lang. Na 90 minuten trillingen op je tanden heb je namelijk geen tand meer over. Hou het daarom gewoon bij twee minuten, dat is vast ook genoeg.

sonische tandenborstel Lidl
Sonische tandenborstel (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Reageer op artikel:
Aldi & Lidl badkamer gadgets: van gezichtssauna tot scheerapparaat
Sluiten