Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 18 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Aldi & Lidl aan de kook: van espressomachine tot elektrische pepermolen

#2 Aldi aanbiedingen week 7 2021

Aldi deal: Elektrische pepermolen

Een elektrische pepermolen is een typische gadget die je niet nodig hebt. Peper malen met een gewone pepermolen is namelijk geen hels karwei. Een elektrische pepermolen is daardoor eerder een leuk speeltje. Totdat je veel te veel peper op je pasta hebt gemaald waarna je tomatensaus is omgetoverd tot pepersaus. Aldi’s pepermolen werkt op batterijen en is verkrijgbaar in drie modellen.

Elektrische pepermolen Aldi
Elektrische pepermolen (Afbeelding: Aldi)

9,99 euro

Aldi deal: Koffiezetapparaat

Naast Lidl verkoopt ook Aldi een koffiezetapparaat. Het apparaat van Aldi is alleen een tikkeltje simpeler en ziet er een tikkeltje minder strak uit. Al valt er ook niets aan te merken op dit volledig zwarte apparaat. Wie de voorkeur geeft aan filterkoffie heeft aan dit goedkope apparaat van Aldi een betere aankoop.

koffietzet apparaat Aldi
Koffiezetapparaat (Afbeelding: Aldi)

29,99 euro

Aldi deal: Elektrische mini-chopper

Het laatste apparaat voor in de keuken dat je deze week bij Aldi kunt kopen is een elektrische mini-chopper, ofwel, een elektrische mini-hakmolen. Dit apparaat hakt en tjakt alle ingrediënten die je er in stopt. Van kruiden en noten tot aan groenten, kaas en ijs. Het kleine apparaatje heeft een 400 Watt motor en wordt geleverd met een plastic beker van 500 milliliter.

minichopper Aldi
Mini-chopper (Afbeelding: Aldi)

14,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!