Ilona Braam
Ilona Braam Smart Home 8 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: luchtdruk ontstopper

Om de zoveel tijd komt het helaas voor dat je wasbak, douche of wc verstopt raakt. Vooral als je in een studentenhuis woont komt het regelmatig voor en vind je allerlei vreemde dingen van bananenschillen tot condooms terug in de wc. Niet echt handig, maar als het toch is gebeurd is het weer tijd om van die gele handschoenen aan te trekken en aan het werk te gaan. Je kunt aan de slag met allerlei chemicaliën, een goede oude vacuüm ontstopper met steel of met een slangetje. Aldi heeft deze week echter ook een betere oplossing: een luchtdruk ontstopper.

Geen vermoeiend gepomp

Deze werkt in principe net zoals de vacuüm ontstopper met een steel, waarmee je eindeloos moet pompen. Hij is aan de andere kant toch net wat handiger en neemt behoorlijk wat werk van je over. Je stopt hem in je wc, in het putje van je douche of in de gootsteen en met een knijphendel zorg je ervoor dat alle verstoppende onheil weer naar boven wordt gehaald en je weer normaal kunt douchen en doortrekken.

Aldi luchtdruk ontstopper

Luchtdruk ontstopper zonder chemicaliën

Het voordeel van de luchtdruk ontstopper is dat je ook geen chemicaliën hoeft te gebruiken. Deze zijn doorgaans niet echt goed voor het milieu en ook niet voor jezelf als je de dampen inademt. Verder krijg je bij het pakket meteen ook drie verschillende afvoerhulpstukken om het klusje snel te klaren. Vanaf donderdag 9 augustus kun je naar de Aldi om het ding op te halen voor 8,99 euro. Maar stiekem kun je beter toch hopen dat je gewoon nooit meer te maken krijgt met een verstopte afvoer.

Niet alleen je wc en wasbak kunnen om de zoveel tijd verstopt raken, maar ook je eigen neus kan er af en toe een handje van hebben. Met deze oefening zorg je er gelukkig voor dat het binnen een minuut weer over is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!