Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 11 nov 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: magnetron met grill

Een van de handigste apparaten in de keuken moet de magnetron wel zijn. Het lijkt wel magisch hoe het apparaat je snacks binnen luttele minuten klaar voor je heeft en hoe hij een ware lichtshow verzorgt als je er per ongeluk een metalen bakje in stopt. Als je toevallig nog op zoekt bent naar een magische magnetron, omdat je oude kapot is of omdat je bijvoorbeeld op kamers gaat wonen, heeft Aldi er aankomende week één voor je voor een zacht prijsje.

Magnetron met acht vermogensstanden

Het een 800 watt magnetron met een inhoud van 20 liter. Het apparaat heeft acht verschillende vermogensstanden voor je om allerlei verschillende soorten voedsel en snacks klaar te maken of op te warmen. Zo zijn er vijf microgolfvermogensstanden. Ook is er een grillvermogensstand om het apparaat als een grill te gebruiken voor je broodjes of vlees. De laatste twee vermogensstanden zijn combistanden van microgolf en grill.

Aldi magnetron met grill

Automatische programma’s en groot display

Naast de verschillende standen kun je ook gaan voor acht automatische programma’s, waarbij je niet eens meer hoeft na te denken over welke stand het beste zou zijn voor wat je wilt klaarmaken. Ook is er een ontdooifunctie voor dingen uit de vriezer. Op het grote LCD-display met witte verlichting, kun je zien wat je instelt en bijvoorbeeld hoe lang het allemaal nog duurt. Daar hoef je gelukkig niet constant naar te kijken terwijl je wacht op je eten, want aan het einde maakt de magnetron een geluidje om je te waarschuwen. Verder heeft het apparaat ook een kinderslot om je kleintjes veilig te houden.

Vanaf donderdag 15 november

De magnetron met grillfunctie is vanaf aanstaande donderdag bij Aldi te vinden voor 54,99 euro. Als je hem hebt gescoord, hebben we dan ook nog vijf handige magnetron hacks voor je om je leven nog makkelijker te maken. Het zal je verbazen wat je allemaal met je magnetron kunt doen.

Aldi

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: magnetron met grill
Sluiten