Ilona Braam
Ilona Braam Tech 27 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: 360 graden laptop

Er zijn bepaalde dingen die je liever op een laptop wilt doen, terwijl een tablet juist weer handig is voor andere dingen. En als je gewoon thuis zit, kun je makkelijk switchen tussen de één of de ander. On-the-go is het aan de andere kant minder handig om met twee apparaten rond te lopen en gelukkig hoeft dat ook helemaal niet. Deze week heeft Aldi namelijk een Medion laptop in de aanbieding, die je binnen een handomdraai kunt omtoveren van een laptop naar een tablet.

360 graden draaibaar touchscreen

De laptop is namelijk uitgerust met een multi-touch display dat je 360 graden kunt draaien. Dus als je klaar bent met het typen van je mailtje en je het toetsenbord even niet meer nodig hebt, klap je het scherm gewoon naar achteren. Je houdt dan een (wel iets dikker dan normale) tablet over, waarmee je iets intuïtiever meteen op het scherm kunt werken. Je hoeft hem aan de andere kant ook niet helemaal plat te klappen, maar kunt het apparaat natuurlijk ook in een soort tent-formatie neerzetten, zodat je  je presentatie makkelijker kunt bekijken.

Aldi laptop 360 graden

SSD opslagruimte uitbreidbaar tot 256GB

Het display is overigens 13,3 inch groot en heeft een Full-HD resolutie (1920 x 1080 pixels). Onder de motorkap vinden we een Intel Celeron N4100 processor met 4GB DDR4 werkgeheugen en 64GB flashgeheugen. Mocht je dat te weinig ruimte vinden voor je programma’s en bestanden, kun je nog tot 256 SSD opslagruimte toevoegen.

Aldi Medion Laptop

Aan de voorkant is de laptop uiteraard uitgerust met een HD-webcam en microfoon voor je skype-sessies en ook twee high-definition speakers zijn van de partij, welke gecertificeerd zijn voor Dolby Audio. Verder kun je je randapparatuur aansluiten door middel van Bluetooth 5.0. Ook is het apparaat uitgerust met drie USB-poorten en een miniHDMI-poort.

Aldi flexibele laptop

Flexibele laptop vanaf donderdag 30 augustus

Vanaf aankomende donderdag is het zover en kun je de flexibele laptop scoren bij Aldi voor 349 euro. Je kunt dan ook meteen aan de slag. Windows 10 is al geïnstalleerd en je krijgt er een jaarabonnement voor Office 365 Personal bij. Hiermee krijg je verschillende extra diensten, zoals een terabyte  aan online opslagruimte en 60 minuten Skype World per maand.

Mocht je overigens af en toe terug dromen naar de nostalgische tijden van Windows 95, hebben we goed nieuws. Het muisgrijze besturingssysteem heeft namelijk onlangs een comeback gemaakt als app.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: 360 graden laptop
Sluiten