Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 4 dec 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: Medion laptop

Het is deze week weer zover bij Aldi. Ze hebben namelijk weer een laptop voor je weten te bemachtigen voor een mooi prijsje. Dus als je je ergert aan je ontzettend traag geworden oude computer of voor kerst iemand wilt verrassen met een groot cadeau, kun je in ieder geval bij de supermarkt terecht voor een Medion laptop.

15, inch laptop met Dolby Surround speakers

De laptop is uitgerust met een 15,6 inch IPS display met een resolutie van 1600 x 900 pixels, wat groot genoeg is om zelfs ook redelijk comfortabel je Netflix films en series op te kijken. Niet voor iedereen zal het scherm echter groot genoeg zijn voor series en daarom is er natuurlijk ook gewoon de mogelijkheid om een extern beeldscherm aan te sluiten. Om de beelden tot leven te brengen, kun je genieten van HD audio via de twee ingebouwde luidsprekers, die gecertificeerd zijn voor Dolby Surround.

Aldi Medion Laptop

Achtste generatie Intel Core i5 processor

Het is een lichte maar sterke laptop met een aluminium design en onder de motorkap vinden we een quad-core Intel Core i5 8250U processor en Intel UHD graphics. De 128GB SSD opslag zorgt ervoor dat alles snel laadt en verder kun je aan de slag met een terabyte harde schijf en 8GB aan werkgeheugen. Om je  draadloze randapparatuur aan te sluiten is er Bluetooth 4.1 ook een 6MB SmartCache doet mee aan de setup.

Aldi Medion laptop

Vanaf donderdag 6 december

Als je de Medion laptop wilt scoren, kun je dat doen vanaf donderdag 6 december bij de Aldi. Hij komt met een prijskaartje van 599 euro en zou meteen klaar voor actie moeten zijn. Mocht je nou ook nog op zoek zijn naar een extra beeldscherm, is de Philips 349X7FJEW monitor om van te smullen met zijn 34 inch. Hij is echter wel duurder dan de hele Medion laptop.

Aldi

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: Medion laptop
Sluiten