Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 28 jun 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: 10,1 inch Lifetab tablet

Naast een smartphone kan een tablet ook ontzettend handig zijn om bij je te hebben. Doorgaans kun je er natuurlijk wel zo’n beetje dezelfde dingen mee als op je smartphone, maar het grotere display komt toch met belangrijke voordelen. Zo is het een stuk handiger voor de creatievelingen onder ons die graag digitaal tekenen en natuurlijk zie je ook een stuk meer van je Netflix series. Mocht je nog op zoek zijn naar een tablet, kun je daar volgende week voor naar Aldi. Ze verkopen dan namelijk een betaalbare tablet van het merk Medion.

10,1 inch HD-display

Het gaat om de Lifetab E10414 met een 10,1 inch HD-display met een resolutie van 1.200 x 800 pixels. Onder de motorkap vinden we een Mediatek MT8163 quadcore processor in combinatie met 2GB aan DDR3 werkgeheugen en 32GB opslagruimte voor je apps en foto’s. De opslagruimte is zoals gebruikelijk weer verder uit te breiden met een geheugenkaartje, voor het geval 32GB toch niet voldoende is.

Aldi Medion tablet

2 megapixel camera’s

Uiteraard zijn er ook camera’s aanwezig en aan de voorkant is dat een 2 megapixel selfiecamera. Ook aan de achterkant kun je aan de slag met een 2 megapixel lens. Verder ondersteunt de tablet wifi en Bluetooth en krijgt de Aldi tablet zijn power van een 6.000mAh batterij. Goed om te weten is dat het apparaat nog een 3,5mm poort heeft om je audiokabel op aan te sluiten.

Aldi Medion tablet

Vanaf dinsdag 2 juli bij Aldi

Je kunt de Medion tablet bij Aldi scoren vanaf volgende week dinsdag voor 169 euro en je krijgt er meteen 3 jaar garantie op. Het apparaat draait op Android 9 Pie en voorlopig is dat dus nog helemaal up-to-date. Over een tijdje gaan we echter wel over op Android Q, welke weer met allerlei nieuwe features komt. Zo zou deze nieuwe feature briljant zijn voor je batterij.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: 10,1 inch Lifetab tablet
Sluiten