Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 19 apr 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: Medion Lifetab tablet

Hoewel smartphones steeds groter en krachtiger worden, is het voor sommige dingen toch fijner om met een tablet aan de slag te gaan. Zo is een tablet bijvoorbeeld wat handiger om als mini-computer te gebruiken in combinatie met een toetsenbord en is het toch fijner om er je Netflix series op te bingen. Mocht je nog op zoek zijn naar een tablet, heeft Aldi volgende week de Lifetab van het merk Medion voor je in de aanbieding.

10,1 inch tablet

De tablet is uitgerust met een 10,1 full HD display met een resolutie van 1.920 x 1.200 pixels. Onder de motorkap vinden we een Mediatek MT8783 octa-core processor in combinatie met 2GB RAM en 64GB aan opslagruimte. De opslagruimte is zoals gebruikelijk verder uit te breiden met een geheugenkaartje, zodat je genoeg ruimte hebt voor al je foto’s, video’s en apps.

Aldi Medion Lifetab tablet

5 megapixel camera en 8.000mAh batterij

Uiteraard is het apparaat ook uitgerust met camera’s en aan de voorkant we dan ook een 2 megapixel selfiecamera, terwijl de achterkant is voorzien van een 5 megapixel lens met autofocus. Verder kun je rekenen op een 8.000mAh batterij om het apparaat van power te voorzien, kun je aan de slag met Bluetooth 4.1 en ondersteund het apparaat zowel 2.4 GHz als 5 GHz wifi.

Vanaf donderdag 25 april

Je kunt de Medion tablet bij Aldi scoren vanaf volgende week donderdag voor 199 euro en zoals altijd krijg je er drie jaar garantie op. Uiteraard gaat het overigens om een Android tablet en als je het ding pas hebt gekocht, moet je natuurlijk eerste nog wat interessante apps downloaden. Deze week hebben we weer de beste Android en iOS apps voor je op een rijtje gezet, zodat je meteen aan de slag kunt.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: Medion Lifetab tablet
Sluiten