Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: Medion tablet

Om de zoveel tijd komt er bij Aldi een laptop of tablet voorbij met een schappelijke prijs. Helaas hebben we nog geen Samsung of Apple tablets voorbij zien komen, maar het merk Medion lijkt doorgaans toch wel redelijke specificaties te combineren met een mooie prijs. Ook deze week ligt er weer een tablet bij Aldi te koop en je raadt het al: het is een Medion tablet.

10,1 inch tablet

Het gaat om een Medion Lifetab P10601 (MD60875). Het apparaat is uitgerust met een 10,1 inch full HD display met IPS technologie en is zelf 262 mm x 157 mm x 9 mm groot. Onder de motorkap vinden we een Qualcomm Snapdragon 430 chipset in combinatie met 2GB RAM en 32GB opslagruimte. De opslagruimte kun je verder nog uitbreiden met een microSD kaartje.

Aldi Medion tablet

Stereo speakers en 5 megapixel camera

Aan de voorkant vinden we stereo speakers en een ingebouwde microfoon voor al je Skype sessies. Uiteraard moet er dan ook een camera zijn en de selfiecamera komt met een 2 megapixel lens. Ook aan de achterkant zit er een camera om foto’s te maken en deze is uitgerust met een 5 megapixel sensor.

Aldi Medion tablet

7.000mAh batterij

Verder ondersteunt de tablet Bluetooth 4.2 en draait hij op Android 7.1 Nougat. Waar het apparaat niet komt met de allernieuwste chipset en het werkgeheugen best wat groter had gemogen, krijg je wel een whopping 7.000mAh batterij. In ieder geval weet je dat je hiermee behoorlijk lang kunt doorwerken, voordat je weer op zoek moet naar je adapter.

Vanaf donderdag 6 september

Vanaf donderdag 6 september is het zover en kun je aan de slag met de Medion tablet voor 199 euro. Maar mocht je 10,1 inch toch wat aan de kleine kant vinden, kun je misschien ook aan de slag met deze interactieve AR projector. Hij tovert namelijk je hele bureau om tot een gigantische tablet.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: Medion tablet
Sluiten