Ilona Braam
Ilona Braam Deals 15 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: mini-kamado barbecue

Nog maar een weekje en dan is de zomer eindelijk officieel begonnen. Het weer doet gelukkig de laatste tijd ook lekker mee met het zomergevoel en hier en mochten we weer genieten van heerlijke barbecue geuren. Als je zelf ook weer aan het barbecueën wilt gaan, heeft Aldi vandaag een mini-kamado bbq in de aanbieding.

Keramische Kamado barbecue

Een kamado barbecue wordt ook wel een keramische barbecue genoemd, omdat het van keramisch materiaal is gemaakt. Omdat dit keramische materiaal voor een goede isolatie zorgt, heeft een kamado als voordeel dat de warmte extra lang wordt vastgehouden. Daarnaast zorgt ook het eivormige deksel ervoor dat de warmte beter wordt behouden. Hierdoor kun je de bbq op verschillende manieren inzetten en hoef je er niet alleen mee te barbecueën. Zo kun je ook aan de slag gaan met grillen en roken. Daarnaast zou je het ding ook kunnen gebruiken als een slowcooker of er zelfs brood mee bakken.

Aldi kamado barbecue

Ingebouwde thermometer

Door het deksel van de mini-kamado te sluiten, kun je de temperatuur aflezen van de ingebouwde thermometer. De temperatuur kun je beïnvloeden door lucht toe te voegen. Hoe meer lucht je toevoegt, hoe heter het wordt onder het deksel. Het voordeel van het model dat je bij Aldi kunt kopen is dat het een compacte kamado is. Hierdoor kun je ook in je kleine tuin aan de slag of zelfs op je balkonnetje. De barbecue heeft een diameter van 33 cm.

Aldi kamado barbecue

Vanaf vandaag bij Aldi

Je kunt de mini-kamado barbecue vanaf vandaag bij Aldi scoren voor 99,99 euro. Uiteraard heeft de supermarkt ook meteen vlees pakketten voor je te koop om het apparaat direct in gebruik te kunnen nemen. En naast vlees heb je voor je bbq feestje ook zeker deze onmisbare gadgets nodig om je barbecue skills naar een hoger niveau te tillen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!