Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 13 apr 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: mobiele basketbal set

De afgelopen paar dagen waren weer wat frisser, maar er lijkt duidelijk toch wel een algehele stijgende lijn te zijn wat betreft de temperatuur buiten. Dat betekent dat we ook steeds meer dingen de tuin gaan doen, zoals badderen in een zwembadje en natuurlijk barbecueën. Kinderen lijken al genoegen te nemen met de huidige temperaturen en zijn steeds meer op straat te vinden met een bal. Mocht je ze in de tuin willen houden, kun je volgende week ook bij Aldi terecht voor een mobiele basketbal set.

Verstelbare basketbal set

De set bestaat uit een basis met twee looprollen. Daarop vinden we een paal met natuurlijk een basket. Het geheel zou snel en eenvoudig te monteren zijn en dankzij de vulbare voet is het ook redelijk stabiel en hoef je je geen zorgen te maken dat alles omvalt wanneer er ook daadwerkelijk gescoord wordt. Omdat niet alle kids even groot zijn, kun je de stang in hoogte verstellen. Dat kan van 172 tot 209 cm, wat betekent dat wanneer je zelf aan de slag gaat je eindelijk ook kunt dunken. Verder is het zoals gezegd een mobiele set en kun je hem ook redelijk makkelijk met je meenemen wanneer je bijvoorbeeld met je gezin het park in gaat.

Aldi basketbal set

Vanaf donderdag 18 april

Je kunt de basketbal set bij Ali scoren vanaf volgende week donderdag voor 44,99 euro en je kinderen meteen vanaf jongs af aan al helpen met hun basketbal skills. Over een tijdje kun je hun sportprestaties vervolgens ook nog eens gaan tracken met de aankomende Fitbit fitness tracker speciaal voor kinderen. Vorige maand lekten alvast de eerste beelden van de nieuwe kindvriendelijke tracker van het bedrijf.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: mobiele basketbal set
Sluiten