Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 16 nov 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: 14-in-1 speeltafel

Stress is één van de meest ongezonde dingen voor ons lichaam. Het kan er bijvoorbeeld zorgen dat je bloeddruk omhoog gaat, je slaapproblemen krijgt en zelfs zorgen voor pijn op de borst. Daarom is het belangrijk om je dagen ook te vullen met ontspannende dingen die je happy maken. Om je daarmee te helpen heeft Lidl volgende week iets geweldigs voor je in de aanbieding. Namelijk een multifunctionele speeltafel, waarop je al je favoriete spelletjes kunt spelen van tafelvoetbal tot een potje poolen.

Speeltafel met 14 spellen

De speeltafel is 106 x 58,5 x 80 cm groot en komt met verschillende accessoires om maar liefst 14 spellen op te kunnen spelen. Zoal gezegd kun je hem omtoveren voor een potje tafelvoetbal en daar krijg je er uiteraard een speciaal opzetstuk bij met je speelveld. De tafel wordt dan 125 x 105 x 90 cm groot. Naast tafelvoetbal kun je ook gaan voor onder andere dammen, schaken, blackgammon, tafeltennis en basketbal. Ook airhockey is van de partij, hoewel het erop lijkt dat er niet daadwerkelijk extra lucht aan te pas komt.

Aldi speeltafel

Snel in elkaar gezet

De tafel is snel in elkaar gezet en ook redelijk snel weer afgebroken. Helaas kun je hem niet even inklappen, dus je zult hem of ergens moeten laten staan of telkens even in elkaar moeten zetten als je zin hebt in een spelletje. Je krijgt er ook meteen een spelhandleiding bij, zodat er niet vals gespeeld kan worden met allerlei regels die helemaal niet bestaan.

Aldi speeltafel

Vanaf donderdag 22 november

De speeltafel kun je bij Aldi scoren vanaf volgende week donderdag voor 79,99 euro. Als je het toch wat te groot vindt, kun je tegenwoordig natuurlijk ook gaan voor digitale bordspellen. Tegenwoordig bestaat tenslotte ook overal een app van. Dit zijn in ieder geval de vijf beste bordspellen in de App Store.

Aldi

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: 14-in-1 speeltafel
Sluiten