Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 27 dec 2018

Action en Aldi superaanbieding van de week: broodnodige trainingsbank

Als het niet voor jou geldt heb je geluk, maar doorgaans komen we met ‘n allen rond de feestdagen aan het einde van het jaar toch wel wat kilootjes aan door al dat feestelijke eten. Daarom hebben behoorlijk wat mensen voor het nieuwe jaar ook het goede voornemen om weer wat slanker te worden. Als jij ook die extra kilo’s er weer af wilt halen of gewoon lekker strak door het leven wilt gaan, heeft Aldi volgende week een multifunctionele trainingsbank voor je in de aanbieding.

Trainingsbank voor het hele lichaam

Met de trainingsbank kun je zo’n beetje je hele lichaam aanpakken, van je slappe buikspieren tot je armen en benen, dankzij de geïntegreerde opdrukstang. Mocht je niet precies weten wat je moet doen, krijg je met de bank meteen ook trainingsinstructies, zodat je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast kun je natuurlijk altijd nog online zoeken naar tips & tricks om je workout arsenaal te vergroten. Uiteraard moet je altijd voorzichtig zijn met dit soort apparaten en ervoor zorgen dat je je buikspieren goed aanspant, zodat je achteraf geen last krijgt van je rug.

Aldi trainingsbank

Makkelijk weer opbergen

Om met je armen aan de slag te gaan, zijn er fitnessbanden. Deze kun je echter ook gebruiken in combinatie met je benen. Handig aan de trainingsbank is dat hij inklapbaar is, zodat je hem na je workout weer netjes kunt opbergen. Doorgaans passen die dingen echter niet onder je bed, ondanks het feit dat je in teleshopping programma’s van alles onder bedden ziet verdwijnen. De afmetingen zijn 137 x 57 x 80 cm, dus houdt er rekening mee dat je wel wat ruimte over moet hebben in je kamer.

Vanaf donderdag 3 januari

De trainingsbank kun je vanaf volgend jaar bij Aldi scoren, maar met volgend jaar bedoelen we gewoon volgende week donderdag. Het ding komt met een prijskaartje van 39 euro. Om je workout extra efficiënt te maken, kun je ook gaan voor deze Sennheiser workout oordopjes. Deze maken je strandklaar, zodat je volgende zomer met je sixpack kunt pronken op het strand.

Aldi

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: broodnodige trainingsbank
Sluiten